Donáth Anna és Cseh Kata örülni fog,ha nem kapunk EU-pénzeket. Ők hogyan érik el majd, hogy kapjunk ?
Úgyis ellopná a potrohos és egyébként is előre meg lett mondva a választások előtt, hogy az Orbán rezsim nem fog kapni pénzt.
A nép választott, ez a demokrácia.
Borzalmasan szánalmasak a fideszesek, akik Cseh Katkára mutatnak, vagy Dobrevre, Annácskára, stb.
A Fidesz eddig ellopta a pénzeket és leépített a jogállamot, de Cseh Katka meg Donáth Annával kell foglalkozni... Baromi gáz amit a fideszesek csinálnak. Nézzenek szét a saját pártjuk terén, mert ott vannak a fő bűnösök.
Ja és miután eddig ellopta a pénzeket, kinevezett egy korrupció ellenes hatóságot, ami önmagában is kérdéses hogy jól végzi e a dolgát, de az élére meg Rogán Tóni került. Tehát bízzon meg az Eu egy korrupt emberben, hogy majd a korrupt kormányának meg az országnak a korrupcióját megszűntesse. Ez egy szánalmas vicc.
Tehát nem garantálja, hogy ezután megszűnik a korrupció, talán csak kicsit visszaszorul. De a Fideszt ismerve, így is tudnának lopni bőven. Sokak szerint nem fognak megváltozni se.
#29-nek (kérdezőnek):
Amíg minden tekintetben igaza van addig nyugodtan verheted magad, és titulálhatod bárminek.
A tények őt igazolják.
32, nem sikerült részletesen átolvasnod a topikot, elhangzott, hogy én akármilyen (pl Gyurcsány) kormány esetén is ugyanezt gondolnám és nem akarom, h minden belügyi problémánkat kivigyék nemzetközi porondra. Ezért egyáltalán nem elfogadható számomra az érved, h a borzalmas fideszesek mutogatnak "szegény" csajokra.
A Donáth-Cseh páros másik kedvenc témája a rassszizmus, ebben kb olyanok , mint Heller Ágnes vagy Vadai Ágica, akik tőlük jobbra mindenben a rasszizmust keresik. Ha nincs rasszizmus, odahazudják :)
#35-nek (kérdezőnek):
Ha már annyira hangoztatod a pártatlanságod, akkor ez a hozzáállásodban is megmutatkozhatna végre.
Egy pártatlan szemlélő nem érvelne fidesz oldalról, tehát te nem vagy pártatlan.
És egyenlőre azt visznek ki nemzetközi porondra, amit akarnak! Nehogy már te, és a hozzád hasonlók a demokratikus alapjogok fölé helyezve magukat, diktálják hogy kinek-mit szabad!
Ha tényleg el is hiszed hogy te pártatlan vagy, akkor tájékoztatlak:
Nem vagy az. Fideszes vagy.
A Dk-s úriember most megsértődött, mert kritizáltam Vadai Ágnest. Azóta vagyok rosszul attól a nőtől, amióta elkezdett felszólalgatni a parlamentben a Horthy-rendszer ellen.
Most kitermelődik egy fiatalabb generáció, akik megint mindent lenáciznak, lerasszistáznak, akkor is ha sehol semmi nem igaz belőle, politikai lejáratási szándékkal. Ennyit mondtam.
#37-nek (kérdezőnek):
Vajon miért hiszed azt, hogy ismersz? XD
Egyáltalán nem sértődtem meg Vadai-n. Őszintén? Most esett le, hogy ő a DK alelnöke. XDXDXD
És tudod mi ennek az oka? Az, hogy én qrvára nem foglalkozom azzal hogy KI mond bármit is. Én a MONDANDÓT figyelem, nem azt hogy KI mondja!
És egyébként ügyesen terelsz. Netán pásztor vagy?
A kérdésed az EU-s pénzek szabotálására vonatkozott, de mikor kifogytál az érvekből, témát váltottál. Uszításba kezdtél a fiatalabb generáció ellen ráadásul úgy, hogy általánosítással egy kalap alá vetted őket.
Még hogy nem vagy fideszes?
Az intelligensebb emberek szemében olyan átlátszóak vagytok, mint egy klozet-papír.
#39-nek:
Ez elől a kérdés elől tér ki rendszeresen.
Szerinte hazafiasság címén ez lenne a kötelességük.
Igaz, kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!