Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Donáth Anna és Cseh Kata...

Donáth Anna és Cseh Kata örülni fog,ha nem kapunk EU-pénzeket. Ők hogyan érik el majd, hogy kapjunk ?

Figyelt kérdés
2022. nov. 18. 17:43
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

Úgyis ellopná a potrohos és egyébként is előre meg lett mondva a választások előtt, hogy az Orbán rezsim nem fog kapni pénzt.

A nép választott, ez a demokrácia.

2022. nov. 19. 08:06
 32/41 anonim ***** válasza:
60%

Borzalmasan szánalmasak a fideszesek, akik Cseh Katkára mutatnak, vagy Dobrevre, Annácskára, stb.

A Fidesz eddig ellopta a pénzeket és leépített a jogállamot, de Cseh Katka meg Donáth Annával kell foglalkozni... Baromi gáz amit a fideszesek csinálnak. Nézzenek szét a saját pártjuk terén, mert ott vannak a fő bűnösök.

2022. nov. 19. 14:07
 33/41 anonim ***** válasza:
60%

Ja és miután eddig ellopta a pénzeket, kinevezett egy korrupció ellenes hatóságot, ami önmagában is kérdéses hogy jól végzi e a dolgát, de az élére meg Rogán Tóni került. Tehát bízzon meg az Eu egy korrupt emberben, hogy majd a korrupt kormányának meg az országnak a korrupcióját megszűntesse. Ez egy szánalmas vicc.

Tehát nem garantálja, hogy ezután megszűnik a korrupció, talán csak kicsit visszaszorul. De a Fideszt ismerve, így is tudnának lopni bőven. Sokak szerint nem fognak megváltozni se.

2022. nov. 19. 14:12
 34/41 DK-s ***** válasza:

#29-nek (kérdezőnek):

Amíg minden tekintetben igaza van addig nyugodtan verheted magad, és titulálhatod bárminek.

A tények őt igazolják.

2022. nov. 19. 15:47
 35/41 A kérdező kommentje:

32, nem sikerült részletesen átolvasnod a topikot, elhangzott, hogy én akármilyen (pl Gyurcsány) kormány esetén is ugyanezt gondolnám és nem akarom, h minden belügyi problémánkat kivigyék nemzetközi porondra. Ezért egyáltalán nem elfogadható számomra az érved, h a borzalmas fideszesek mutogatnak "szegény" csajokra.

A Donáth-Cseh páros másik kedvenc témája a rassszizmus, ebben kb olyanok , mint Heller Ágnes vagy Vadai Ágica, akik tőlük jobbra mindenben a rasszizmust keresik. Ha nincs rasszizmus, odahazudják :)

2022. nov. 19. 17:29
 36/41 DK-s ***** válasza:

#35-nek (kérdezőnek):

Ha már annyira hangoztatod a pártatlanságod, akkor ez a hozzáállásodban is megmutatkozhatna végre.

Egy pártatlan szemlélő nem érvelne fidesz oldalról, tehát te nem vagy pártatlan.

És egyenlőre azt visznek ki nemzetközi porondra, amit akarnak! Nehogy már te, és a hozzád hasonlók a demokratikus alapjogok fölé helyezve magukat, diktálják hogy kinek-mit szabad!

Ha tényleg el is hiszed hogy te pártatlan vagy, akkor tájékoztatlak:

Nem vagy az. Fideszes vagy.

2022. nov. 19. 18:56
 37/41 A kérdező kommentje:

A Dk-s úriember most megsértődött, mert kritizáltam Vadai Ágnest. Azóta vagyok rosszul attól a nőtől, amióta elkezdett felszólalgatni a parlamentben a Horthy-rendszer ellen.

Most kitermelődik egy fiatalabb generáció, akik megint mindent lenáciznak, lerasszistáznak, akkor is ha sehol semmi nem igaz belőle, politikai lejáratási szándékkal. Ennyit mondtam.

2022. nov. 19. 23:50
 38/41 DK-s ***** válasza:

#37-nek (kérdezőnek):

Vajon miért hiszed azt, hogy ismersz? XD

Egyáltalán nem sértődtem meg Vadai-n. Őszintén? Most esett le, hogy ő a DK alelnöke. XDXDXD

És tudod mi ennek az oka? Az, hogy én qrvára nem foglalkozom azzal hogy KI mond bármit is. Én a MONDANDÓT figyelem, nem azt hogy KI mondja!

És egyébként ügyesen terelsz. Netán pásztor vagy?

A kérdésed az EU-s pénzek szabotálására vonatkozott, de mikor kifogytál az érvekből, témát váltottál. Uszításba kezdtél a fiatalabb generáció ellen ráadásul úgy, hogy általánosítással egy kalap alá vetted őket.

Még hogy nem vagy fideszes?

Az intelligensebb emberek szemében olyan átlátszóak vagytok, mint egy klozet-papír.

2022. nov. 20. 10:19
 39/41 anonim ***** válasza:
Mi az hogy ne vigyék ki a nemzetközi porondra? Onnan jön a pénz. Vagy azt várod hogy asszisztáljanak a lopáshoz?
2022. nov. 20. 11:29
 40/41 DK-s ***** válasza:

#39-nek:

Ez elől a kérdés elől tér ki rendszeresen.

Szerinte hazafiasság címén ez lenne a kötelességük.

Igaz, kérdező?

2022. nov. 20. 11:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!