Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Donáth Anna és Cseh Kata...

Donáth Anna és Cseh Kata örülni fog,ha nem kapunk EU-pénzeket. Ők hogyan érik el majd, hogy kapjunk ?

Figyelt kérdés
2022. nov. 18. 17:43
1 2 3 4 5
 21/41 DK-s ***** válasza:

Ismét #18-nak:

Bármelyiket is sikerülne legalább annyira meggyőznie hogy ici-picit is, de szembe forduljon a központi direktívával, azt azonnal visszahívnák, és repülne.

2022. nov. 18. 18:50
 22/41 A kérdező kommentje:
De én nem ezt kérdeztem, hanem abból indultunk ki, Csehék próbálták-e vaalha is közeliteni az álláspontjukat a kormány EP-képviselőihez. Kérdeztelek, hogy tudsz-e ilyenről. Erre jött több kitérő válasz, hogy az szerinted kollaborálás meg hogy úgyis pártkatonák.
2022. nov. 18. 18:52
 23/41 DK-s ***** válasza:

#22-nek:

Most már idegesítesz a szándékos értetlenkedéseddel! Mert csak remélem hogy nem vagy tényleg ennyire debil.

TEHÁT MIT KÉRDEZEL?

"hanem abból indultunk ki, Csehék próbálták-e vaalha is közeliteni az álláspontjukat a kormány EP-képviselőihez."

Vagyis másképpen fogalmazva, próbálták -e feladni a saját véleményüket, és átvenni a kormánypárti képviselőékét?

MERT EZT KÉRDEZED, BAXDMEG!

2022. nov. 18. 19:08
 24/41 A kérdező kommentje:

Ne debilezzél más embereket.

Térjünk vissza az eredeti topikinditó kérdéshez, mondom a többi kommentelőnek.

2022. nov. 18. 19:11
 25/41 anonim ***** válasza:

[link]

Akkor itt most az a hibás aki ellopta a pénzt vagy az aki beszámolt róla?

Szerintem ha nem lopták volna el, annak nem volna következménye és arról be sem kellene számolni. De a pénz eltűnt, kokainra, kurwákra vagy luxusvillára senki nem tudja.

Ezért van bajban az ország.

Ha nem loptak volna most nem volna baj.

2022. nov. 18. 19:38
 26/41 A kérdező kommentje:

3, egyébként a rasszizmusra visszatérve : irod, hogy nem akkor ördög Cseh és Donáth, mint ahogy mondják. Pár hete láttam egy amerikai műsorban, ahogy Orbánt lerasszistázták.

Úgyhogy ebben is sikerült elérni a céljukat.Én Cseh és Donáth szalonrasszizmussal kapcsolatos mondatain szoktam ledöbbenni.

Nem szeretem az ilyen politikai manővereket (senkitől).

2022. nov. 18. 20:10
 27/41 anonim ***** válasza:

Lehet hogy 260 Ft/ fő, de ha 63 Mrd 10% emelés volt a tanároknak, akkor ebből gyorsan rájöhetsz hogy a sok kicsi sokra megy

[link]

Ehelyett a propaganda fontos volt meg a Lőrincnek is kellett adni vissza nem térítendő támogatást.

2022. nov. 18. 20:15
 28/41 Alex Fly ***** válasza:
65%
@18: nem gondolod, hogy nem teljesen normális az, ha két, elméletileg euzt az országot képviselő diplomata csak az EP-ben áll szóba egymással? Nem az lenne a normális, ha a kormány itthon is foglalkozna azokkal, akik az ország több mint felének képviselői? De ha nem teszik, akkor ne csodálkozzanak azon, hogy Európában a viktátorék abszolút kisebbségben vannak és ott már nem diktálhatnak feltétel nélkül mindenkinek. És persze az európai demokráciát nem is képesek felszámolni úgy, ahogyan azt itt tették -ott szava van a magyarság többségét képviselő ellenzéki delegáltaknak is.
2022. nov. 18. 21:04
 29/41 A kérdező kommentje:
28, annyira demagóg, amiket irsz, hogy nem irok rá fél oldalas ellenvéleményt.
2022. nov. 19. 00:22
 30/41 Alex Fly ***** válasza:

@29: nos, abból kiindulva, hogy az egypártrendszerű diktatúrábam semmi kivetnivalót nem találsz, ám elvárnád, hogy annak működését az a liberális demokrácián alapuló szövetség finanszírozza, amelyiknek állandóan keresztbe tesz; talán nem is igazán vágyom a féloldalas magyarázkodásodra.

Az mindenesetre nyilvánvaló, hogy fogalmad sincs arról, mi az az EU és milyen kötelezettségekkel jár a tagságunk...

2022. nov. 19. 06:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!