Donáth Anna és Cseh Kata örülni fog,ha nem kapunk EU-pénzeket. Ők hogyan érik el majd, hogy kapjunk ?
Ismét #18-nak:
Bármelyiket is sikerülne legalább annyira meggyőznie hogy ici-picit is, de szembe forduljon a központi direktívával, azt azonnal visszahívnák, és repülne.
#22-nek:
Most már idegesítesz a szándékos értetlenkedéseddel! Mert csak remélem hogy nem vagy tényleg ennyire debil.
TEHÁT MIT KÉRDEZEL?
"hanem abból indultunk ki, Csehék próbálták-e vaalha is közeliteni az álláspontjukat a kormány EP-képviselőihez."
Vagyis másképpen fogalmazva, próbálták -e feladni a saját véleményüket, és átvenni a kormánypárti képviselőékét?
MERT EZT KÉRDEZED, BAXDMEG!
Ne debilezzél más embereket.
Térjünk vissza az eredeti topikinditó kérdéshez, mondom a többi kommentelőnek.
Akkor itt most az a hibás aki ellopta a pénzt vagy az aki beszámolt róla?
Szerintem ha nem lopták volna el, annak nem volna következménye és arról be sem kellene számolni. De a pénz eltűnt, kokainra, kurwákra vagy luxusvillára senki nem tudja.
Ezért van bajban az ország.
Ha nem loptak volna most nem volna baj.
3, egyébként a rasszizmusra visszatérve : irod, hogy nem akkor ördög Cseh és Donáth, mint ahogy mondják. Pár hete láttam egy amerikai műsorban, ahogy Orbánt lerasszistázták.
Úgyhogy ebben is sikerült elérni a céljukat.Én Cseh és Donáth szalonrasszizmussal kapcsolatos mondatain szoktam ledöbbenni.
Nem szeretem az ilyen politikai manővereket (senkitől).
Lehet hogy 260 Ft/ fő, de ha 63 Mrd 10% emelés volt a tanároknak, akkor ebből gyorsan rájöhetsz hogy a sok kicsi sokra megy
Ehelyett a propaganda fontos volt meg a Lőrincnek is kellett adni vissza nem térítendő támogatást.
@29: nos, abból kiindulva, hogy az egypártrendszerű diktatúrábam semmi kivetnivalót nem találsz, ám elvárnád, hogy annak működését az a liberális demokrácián alapuló szövetség finanszírozza, amelyiknek állandóan keresztbe tesz; talán nem is igazán vágyom a féloldalas magyarázkodásodra.
Az mindenesetre nyilvánvaló, hogy fogalmad sincs arról, mi az az EU és milyen kötelezettségekkel jár a tagságunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!