Odaadnád az Unió helyébe a pénzt?
"Hát, ha nem adják, akkor csúnya világ lesz, mert mindent meg fogunk vétózni, amit csak lehet...."
"Az EU zsarológépezetté vált"
Ez a két komment így egyben üt! Mi zsarolunk vétózással, és kb eddig is megvétóztumk mindent, amit csak lehet!
Egyébként nem lenne egyszerűb betartani az előírt szabályokat, a nép érdekében, csak kérdem??? Egyszerű jogállamisági feltételek, semmi extra kívánság az EU-tól!!! Ja hogy úgy nem lehetne LOPNI!!!
Igen, ugyanis, 12 év alatt nem sikerült olyan szabályokat bevezetni az EU-nak, hogy ne lehessen eltüntetni a pénzt, akkor magára vessen.
Ilyen a világon nincs.
#15. "semmibe nem veszitek"
Freudi elírás. :) "semmibe veszitek" akart lenni.
"amik egzakt módon természetesen sehol nincsenek leírva, szubjektív vélemények alapján, pofára megy a dolog"
Elolvastad te valaha az EU több ezer oldalas szabályzatait, hogy milyen feltételeknek kell megfelelni, csak kérdezem!?
Nem a fidesz médiának kell hinni, hogy jaj bántanak minket ok nélkül!
#17. Ne erőlködj, sehol, de sehol nincs definiálva, hogy mik azok az európai értékek. De hasonlóan szépen lehet lúzungokat puffogtatni demokráciáról, szólás- és sajtószabadságról, korrupcióról stb. Épp az a lényeg, hogy kellően ködös legyen, mert ha bármit is bizonyítani kéne, az EU ott rögtön el is vérzett. Nyugati balos kormányok egyszerűen leszavazzák a nekik nem tetsző jobboldaliakat, a román és az olasz (a magyar mértékét minden releváns becslés szerint jelentősen meghaladó) korrupció meg senkit nem érdekel, ha egyszer azok úgy szavaznak, ahogy "kell", meg beengedik a migránsokat, veszik az amerikai(!!) haditechnikát stb.
Amúgy ha tudni akarod, olvastam egy rakás európai jogforrást, és még egyetemen is tanultam uniós jogot.
"Nem a fidesz médiának kell hinni, hogy jaj bántanak minket ok nélkül!"
Hanem gondolom az NGO-k által eltartott, "független" sajtónak, akik szerint meg nagyon is indokolt ám, hogy nem kapjuk meg a nekünk járó pénzeket, merthát szemét illiberális Orbán. Biztosan van még néhány csecsemő, aki még nem olvasta ezeket...
"Persze. Az nem egy ajándékpénz, nem valamiféle segély vagy adomány, hanem az EU szerződéses fizetési kötelezettség, amit most a csatlakozásunk óta szóban szeretne egyoldalúan módosítani. Abszurd. És nem azért teheti meg, mert igaza van, hanem egyedül azért, mert ő az erősebb. Vagy ti a munkáltatónak is könyörögtök hónap végén, hogy adja oda a fizut? Nevetséges, hogy valaki még ennek tapsol."
Annyi a különbség a példádban, hogy a Fidesz ellopta az Eu pénzét saját magának és nem az országnak adta oda. Alapos okkal nem adta oda és ha az igazság győz, nem is fogja.
"Szerintem jogosan tartunk rá igényt.
Az EU zsarológépezetté vált, számtalan példát látok, amely azt erősíti,hogy " pofára" megy a dolog ( politikai megrendelésre jelentések, stb).
Szerintem nem mehet ez így tovább. Ha belátható időn belül nem jön a forrás, komolyan el kell gondolkodni az egész EU tagságon, illetve kemény ellenlépéseket kell "
Szerinted nem lopták el a Fideszesek ezeket a forrásokat, amiket eddig adott az Eu? igen/Nem választ kérek.
"Persze. Az nem egy ajándékpénz, nem valamiféle segély vagy adomány, hanem az EU szerződéses fizetési kötelezettség, amit most a csatlakozásunk óta szóban szeretne egyoldalúan módosítani. Abszurd. És nem azért teheti meg, mert igaza van, hanem egyedül azért, mert ő az erősebb. Vagy ti a munkáltatónak is könyörögtök hónap végén, hogy adja oda a fizut? Nevetséges, hogy valaki még ennek tapsol."
Amúgy ha kábé megfelelő példát akarunk keresni, akkor én mondok egyet, mert a tiéd nem jó.
Adok neked 1 millió forintot, hogy abból segíts nekem mondjuk egy ételosztást tervezni. Te pedig helyette ékszert veszel magadnak belőle. Nyilván kiakadnék rajta.
Az Eu nem azért adott pénzt, hogy Mészáros több száz milliárd forinttal rendelkezzen. De sajnos Mészáros csak 1 szereplője a fidesz korrupt gépezetének, bár kétség kívül nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!