Mely ellenzéki politikusokat tartod egy 1-5. listán legképmutatóbbnak, legrosszabbnak ?
Jakab, Dobrev és Gyurcsány (ez egy), Tordai, Kunhalmi és az ötödik hely az mindenki másé aki a parlamentben van.
A legnagyobb bűnük közös: A vereség el nem fogadása, és le nem mondás. A rendszer hű szolgálata ellenzékként. Annak a nem felismerése, hogy Ők tartják hatalmon a Fideszt és ameddig itt vannak soha sem lesz kormányváltás.
jakab és gyurcsány.
Öszintén szerintem nem tudnánk nyerni ha nem lennének. A fidesznek nem is kell már program.
Én Jakab Péter. És ha most 100 évvel korábban élnénk, szerintem félnivalónk is lenne tőle, mert szélsőséges dolgokba is bele tudja rántani a legmegvezethetőbb réteget a populista dumájával.
Embert nem hallottam még annyit hazudni az elmúlt években interjúkban, parlamenti üléseket , mint őt és ő hazugoz le másokat a legeslegtöbbször.
Egyik videóját néztem most meg. A nyári botrányai után (úgy ül a Parlamentben, h az emberek soha nem választották be, kirúgják a pártjából és rögtön újat alapit - párhuzamosan mocskolta a Fideszt is és a Jobbikot is az interjú alatt totálisan fals demagóg érvekkel, megcsalta a feleségét a mamuszos csajjal ..stb.. Aztán kijelentette, hogy ő egy jobboldali nemzeti érzelmű ember, és nincs semmi gond azzal, hogy most a baloldalon ül, csak a hülyék foglalkoznak azzal, hogy valaki bal- vagy jobboldali-e :)))
Ez az ember a leggázabb populista , akit az elmúlt években láttam. Igaza van Hont ANdrásnak, aki "féregnek" nevezte.
Ja, és nem véletlen nevezte Novák ELőd se farizeusnak :)
Számomra ő a parlament hulladék eleme.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!