Tényleg igaz, hogy jelenleg a nemzetünkre jelentő legnagyobb veszélyt az jelenti, ha egy fiú felvesz egy női bugyit?
Örülök hogy végül bevallottad a hazugságod
Akkor most a te vélleményeddel is le lehet zárni: "Tényleg igaz, hogy jelenleg a nemzetünkre jelentő legnagyobb veszélyt az jelenti, ha egy fiú felvesz egy női bugyit"
Nemigaz, a kérdést kérdőjellel a végén zártam le, ergo semmilyen hazugságról sinsc szó, mert a kérdésben nincs megfogalmazva semmilyen állitás sem!
Tehát hiába örülsz, ettől még nem vallok be semmit és továbbra sem állitok semmit sem a kérdésben!
A kérdés kérdőjellel, ? lett lezárva, tehát nem állitást fogalmaztam meg, hanem kérdést tettem fel!
"Én állitottam"..."egy külön válaszként"
Mi ez ha nem beismerés.
Én nem mondtam hogy ilyet állítottál, csak azt hogy vkire utaltál, amit az #51-es hozzászólásodnál be is ismerted hogy magadra (és nem az m1-re meg a Pestisrácokra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!