Tényleg igaz, hogy jelenleg a nemzetünkre jelentő legnagyobb veszélyt az jelenti, ha egy fiú felvesz egy női bugyit?
"Én azt hallottam, hogy semmi sem fontosabb annál, minthogy ki, milyen bugyit hord"
Ha vesz fölé nadrágot addig engem nem érdekel, sőt nem is kell említést tennie és még tudomást sem szerzek róla.
"mit csinál és kivel az ágyban"
Azt tudom mondani mint az előbb, nem kell emlegetnie és ezzel más jóízlését is megőrzi
De ki az, aki ezt emlegeti?
Én csak a kormánytól tudom, hogy egyáltalán léteznek melegek. Nem nézek Netflixet, nem járok moziba, csak hiradót és Pesti Srácokat nézek, innen tudom, hogy egyáltalán vannak ilyenek!
Na, hát akkor örülj neki, hogy erről is tájékoztatást kapsz, mivel egy híradó dolga pont ez.
(Amúgy meg szánalmas és izzadságszagú a kérdésed, meg az egész, de vicces a vergődésed 🤡)
"De ki az, aki ezt emlegeti?"
Te.
Hosszútávon negatív következményei vannak az ilyesminek társadalmi szinten.
A kisfiú herceg a kislány hercegnő és nem fordítva.
Ha valamivel nem értesz egyet, miért azt olvasod/nézed?
Tipikus perverz vagy, aki borzong a vadhajtásoktól, de minden egyes cikket figyel és retteg rajta.
Egyébként még a szokásosnál is viccesebb provokátor vagy.
De mint láthatod is, senki nem ült fel neki.
"Persze, hogy én emlegetem, ha egyszer ezt hallom a Pesti Srácoknál és az M1 hiradóban, hogy a melegek és a transzok a nemzet legnagyobb ellenségei!"
Oké, linkeld, ki és hol állított ilyesmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!