Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » GyF-et ennyire nem érdekli,...

GyF-et ennyire nem érdekli, hogy áprilisban nem őket választották? Akkor honnan veszi, hogy most pont ők kellenének?

Figyelt kérdés
[link]
2022. nov. 14. 07:54
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
41%

Mert a Fidesz alkalmatlansága, már azt a forgatókönyvet is megírta, hogy van esélye.

Halkan jegyzem meg minden szám, mindem mutató jobb volt GYF idejében is.

Ezért nem értem, higy fidesz🤡-ok miért veszik egyáltalán még a szájukra.

2022. nov. 14. 08:01
 2/28 anonim ***** válasza:
0%

Igazad van kérdező, ennél még az is jobb lenne, ha egyáltalán semmilyen vezetése sem lenne az országnak!

Egyáltalán, miért kell kötelező jelleggel politikai vezetéssel rendelkeznie egy országnak?

2022. nov. 14. 08:08
 3/28 anonim ***** válasza:
23%

GyF idejében annyira jó volt minden, hogy tömegek követelték a Kossuth téren, maradj velünk Ferenc.

De hiába, az ő szerénysége és az, hogy egy igazi államférfi, nem engedhetett ennek a követelésnek.

(ez szivárgott ki egy DK-s ülésről, mint Gréczy Zs. narratívára tett javaslata)

Sajnálattal látom, hogy a válaszadók 3 %-ánál van rá fogadókészség:)

2022. nov. 14. 08:12
 4/28 anonim ***** válasza:
67%

GyF idejében annyira jó volt minden, hogy a legmagasabb euró árfolyam is 275Ft-nál megállt, az inflációról nem is beszélve.

Azt hiszem, hogy azok a tömegek, akik akkor a Kossuth téren követelték, hogy maradj velünk Ferenc, most megkövetik akkori önmagukat! Én biztos!

2022. nov. 14. 08:16
 5/28 anonim ***** válasza:
0%
GyF olyan mint egy túl plasztikázott öregedő nő. A valósághoz semmi köze.
2022. nov. 14. 08:18
 6/28 anonim ***** válasza:
43%

Ezt mondom én is. Alacsony volt a munkanélküliség, alig rendesen emelkedtek a bérek. A minimálbér 50 ezerről egészen 73.500 Ft-ig 8 év alatt. Nem nőtt az államadóság, alacsony volt a rezsi. Mindenki örömmel, mosolyogva fizette a svájci frankos hitelt :)

A magyar gazdaságtörténet fénykora volt.

Ugye, milyen kár, hogy nem akar többet miniszterelnök lenni?

2022. nov. 14. 08:22
 7/28 A kérdező kommentje:

"Ugye, milyen kár, hogy nem akar többet miniszterelnök lenni?"

Sajnos én nem lennék ebben ennyire biztos...

2022. nov. 14. 08:24
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
7 Én hiszek neki. Mindig igazat mond :)
2022. nov. 14. 08:29
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
Apropó igazság! Én úgy hallottam, hogy otthon az ellenzék nyert áprilisban, ez igaz?
2022. nov. 14. 08:32
 10/28 A kérdező kommentje:

Az idézet ezen része főleg bemutatja azt, hogy mennyire távol áll a valóságtól: "Az Orbánnal szemben fennálló ellenzéki világ egy része, nácirokon politikát folytat. Ők a Fidesz hard. A kormány náci altagozata. Ők ellenfelek."

Ez már tényleg betegség.

2022. nov. 14. 08:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!