Aki felháborodott Baranyi Krisztina tisztes polgármesterasszony ügyén, miért nem szokott kiállni az O1G-zők ellen ?
Szerintem az O1G is pont ugyanolyan izléstelen és humortalan, mint a kecskeb-szásos ügy....
Sok más példa is van, pl. a FideSS, fidesznyik..stb.
De hogy a másik oldalról is hozzak fel példát, a Gyurcsótány se jött be...
Figyu kérdezősrác, az O1G, egy havertől jött a havernak, a kecskebábozással viszont egy nőt illettek igy, olyanok, akik ráadásúl még egy szinten sincsenek vele.
Van némi különbség a kettő között. Az O1G-zést nem egy újságiró találta ki, hanem emberünk barátja!
12
Tehát onnantól, amikor Horn Gábornak leesett, hogy "nem azt mondták Feri, hanem azt, hogy menj a p.csába" egy DK-s sem sértődhet meg azon ha elküldik őket.
Hiszen az emberük barátja találta ki.
"Figyu kérdezősrác, az O1G, egy havertől jött a havernak,"
Figyu,
-nem vagyok srác,
- én is tudom, h honnan jön, de attól még az átlag proli kommentelők használják ,
-a fidesznyik és FideSS még ettől is prolibb, amit szintén ők használnak
-nem kell mosdatni az O1G-zőket azzal az álérvvel, hogy máshogy találták ki, mint a kecskézést, a kérdés nem arra vonatkozik, hogy mi a különbség a keletkezéstörténetükben, hanem hogy mindkettővel gúnyolódnak az emberek
-a kettős mérce itt is megjelenik, Orbánra lehet mondani bármit, Baranyira nem. OKÉ....
"az O1G, egy havertől jött a havernak, a kecskebábozással viszont egy nőt illettek igy, olyanok, akik ráadásúl még egy szinten sincsenek vele."
Hát , Baranyi Krisztináról nekem sok szempontból rossz véleményem van, voltak neki is primitiv megnyilvánulásai már. Úgyhogy nem kell annyira piedesztálra emelni, hogy Jeszenszky és csapata butábbak lennének nála, mert nem azok .
De ha már szintekben méred, hogy kinek jogos beszólni és kinek nem, akkor ha egy 8 általánost végzett ember O1G-zik egy miniszterelnökre, az sincs egy szinten vele.
" Orbánt fő szövetségese legcizte, amit tüntetők átvettek.
Hogy sikerült párhuzamot találni?"
Látod, pont erről van szó. Hogy ha utálod a miniszterelnöködet (ami persze szived joga), akkor tök legitim , hogy az emberek leg-cizik, de ha az Orbánt szintén utáló polgármesternőt (aki szintén szokott igénytelenül megnyilvánulni) sérti valami, az felháborit téged.
19, amúgy Baranyi ugyebár azért nem akart nyilatkozni az ATV-n ,mert az egyik újságiró korábban sértegette. Ehhez minden joga megvan. De pol ott a a Jobbik (a régi Jobbik), amit 2004-es megalakulásától kezdve mindenhonnan kirekesztettek, náciztak és kőkemény osztásokat, nehéz kérdéseket szegeztek nekik, ha néha bejutottak a tévébe. Ők sose dacoskodtak, hogy ők nem adnak interjút, mert korábban sokszor megsértették őket az újságirók.
Egyszer a romagyilkosságok idején kb. azt sugallták Vonának egy reggeli kérdezős műsorban, hogy lehet-e köze a Jobbiknak a romagyilkosságokhoz. És válaszolt a kérdésre. Az talán kicsit durvább élethelyzet, mint a Baranyié volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!