Aki felháborodott Baranyi Krisztina tisztes polgármesterasszony ügyén, miért nem szokott kiállni az O1G-zők ellen ?
A két esetnek semmi köze egymáshoz.
O1G: Orbánt fő szövetségese legcizte, amit tüntetők átvettek.
Baranyi: A kormánymédia nem végez érdemi hírszolgáltatást, fő funkciója a kormány üzeneteinek ismételgetése és a hazug lejáratások.
Hogy sikerült párhuzamot találni?
Az, hogy a haverom leg@ciz engem, nem teljesen ugyanaz a történet, minthogy az általam fizetett internetes trollok, akik újságirónak adják ki magukat leqváznak és lekecskéznek valaki, aki ráadásúl nem is a haverom.
Ezért
Véletlen nem ezek azok a tagadhatatlan tények, akik túlélték, de mégis meghalltak?
Esetleg, a biróság már megállapitotta a tény hitelességét?
Szerintem a polgármesteri munkakört feltétlenül ki kell egészíteni azzal a ponttal, hogy "a polgármester joga és kötelessége meghatározni mi számít médiának, valamint mi számít elfogadható médiának, propagandának".
Természetesen ezt a jogot - az egyenlőség nevében - csak baloldali polgármeseterek gyakorolhatják.
(Maradt pár naptáram az 50-es évekből, ha kellene...)
9 Ha OV-re gondolsz - mert ismerlek ám, hiába vagy agyafúrt - ő biz nekem nem vezérem.
De, amikor ő tett olyat, amit ehhez próbáltok hasonlítani felháborodott a függetlenobjektívsajtó.
Úgyhogy neki nem szabad.
Mondom: csak a baloldali polgármestereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!