Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány, Dobrev és Orbán...

Gyurcsány, Dobrev és Orbán zsidók?

Figyelt kérdés

2022. nov. 13. 17:05
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
80%
Nem mindegy?
2022. nov. 13. 17:25
 12/31 anonim ***** válasza:
63%

#7 Én azt hittem, a zsidók büszkék a zsidóságukra.Miért baj az, ha egy zsidót zsidónak neveznek?Én sem szégyellem, hogy magyar vagyok.

Vagy csak az a baj, ha mások tudják egy zsidóról, hogy zsidó?De miért baj ez?

2022. nov. 13. 17:26
 13/31 anonim ***** válasza:
80%
Nem, Orbán állat mert egyáltalán nem tud viselkedni.
2022. nov. 13. 17:29
 14/31 anonim ***** válasza:
80%
#12 ha zsidó vagy, az általában meglátszik az ábrázatodon, ennek megállapításához nem kell posztdoktori diploma.
2022. nov. 13. 17:29
 15/31 anonim ***** válasza:
33%
#9 Nem, a legtöbb magyar emberben nincs.A zsidók zsidiók, nem magyarok.Ezzel nincs semmi gond, csak ne próbáld meg elvenni egy különálló, létező nemzet identitását, létjogosultságát.Az nincs rendben!
2022. nov. 13. 17:30
 16/31 anonim ***** válasza:
64%
Dobrev biztosan, Orbán lehet, de az biztos, hogy roma is, Gyurcsány állítólag nem az, csak nagy az orra, és lélekben elzsidósodott.
2022. nov. 13. 18:17
 17/31 anonim ***** válasza:
65%
15ös Miért venném el az identitást, azzal hogy azt írom a legtöbb magyar emberben van? Eddig kb akármelyik barátomat ismerősömet kérdeztem őszintén, mondták ők is, hogy valamelyik felmenőjük az volt, ahogy nagy valószínűséggel török, illetve szláv de még roma vér is van a magyarokban. Meglehet sértődni és lepontozni, de a magyar egy baromi kevert nép lett, ettől függetlenül én is örülök neki, hogy magyar ember vagyok, mert vannak teljesen magyar felmenőim is tudok róla, emellett mint írtam zsidó is, illetve szerb és germán is, ettől függetlenül magyarnak tartom magam teljesen, de mint írtam a legtöbb magyar ember kevert. Szóval tarthatod magadat a legnagyobb magyarnak is, valószínűleg neked is teljesen más népektől is vannak felmenőid és ez így van rendben, ilyen történelmünk volt.
2022. nov. 13. 18:50
 18/31 anonim ***** válasza:
29%

#17 Mert nem igaz amit állítasz.A zsidók általában zsidókkal szeretnek barátkozni, így nincs abban semmi csodálkozásra méltó, hogy a zsidó barátaid zsidók.

Nem tartom magam senkinél nagyobb semminek, csak annyi írtam, hogy nem igaz az állításod.

2022. nov. 13. 18:53
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Milyen zsidó barátaim xdd ? Katolikus keresztény a vallásom és mint írtam az üknagyszüleim voltak zsidók bennem már kb minimális ha van, ugyanúgy a barátaimban is, szóval ez elég idióta megfogalmazás volt a részedről. Az állításomat meg fent tartom továbbra is nézz meg bármilyen cikket a magyarok etnikai megoszlásáról mindenhol heterogén jelzővel illetik, mivel a tatárjárás után rengeteg betelepítés keveredés volt, török megszállás, zsidók, illetve romák bejövetele, nem is értem hogy gondolhatod azt, hogy a magyar nem egy kevert nép, mikor ennyi népcsoport volt folyamatosan majdnem ezer évig az országban velünk egymás után, de én nem fogok vitatkozni, én különféle történelmi tényeket írtam le, te meg annyival cáfolod ez nem igaz xd szóval erről ennyit.
2022. nov. 13. 19:01
 20/31 anonim ***** válasza:
24%

#19 Megint összemosol dolgokat.Te először azt írtad, hogy a magyarok többségének a felmenői közt zsidók vannak.Én meg azt írtam, hogy EZ nem igaz.

Aztán azt írod nézzem meg, hogy a magyar kevert nép.Igen, az.De ez hogy jön ide?Az akkor sem azt jelenti, amit te eredetileg írtál.

Nem mellesleg melyik nép nem kevert?A zsidóság is kevert nép lett már.

2022. nov. 13. 19:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!