Miért hívják sokan a fideszeseket orkoknak?
Srácok, én is rühellem a Fideszt, de amit itt műveltek, az ritka undorító amúgy. És még csodálkoztok, hogy nem tekint senki az ellenzékre követendő példaként?
Magyarok vagyunk banyek! Mindannyian! Viselkedjünk már úgy mint akinek egy a hazája!
12, nem értek egyet.
Ha a másik hülye vag ytévelyeg, akkor gyújts lámpást és mutad az utat. Ha ugyanúgy beállsz hülyülni és tévelyegni, semmiben sem fogsz különbözni tőle. Az meg, hogy ki kezdte, már oviban sem volt érv.
11.
Ezzel én is így vagyok.
Régebben nem volt ilyen szar ez az oldal, most még kb egymás sértegetése megy ismeretlenül, ha nem ért valaki egyet a másikkal, az már egyből hülye stb.
A kérdések is, néha-néha akad érdekes kérdés is, de a legtöbb ilyen baromság, ami igazából nem is kérdés. Ezért kommentelek már csak nagyon ritkán, mert nekem kínos igazából, hogy ilyen oldalt okvasok, ahol ez a színvonal, mintha 15 évesek viháncolnának.
Fidesz szavazók egyik fele ilyen agresszív buta nyugger, a többi meg falusi ork.
Ez a fidesz 2/3ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!