Csak én érzem úgy, hogy a Fidesz borzalmas de egy DK kormányzás még ennél is rosszabb lenne?
Utálom és megvetem a Fideszt, borzalmas amit művelnek, de mégis valamiért még a Fideszre is szívesebben szavaznék mint a DK-ra. A DK-tól rosszul vagyok.
Egyszerűen azt érzem, hogy a DK is csak egy fertő mint a Fidesz, ugyan azzal a kommunikációval, ugyan azzal a lejáratással, ugyan azzal a gyűlöletkeltéssel, csak sokkal rosszabb. A Fidesznek legalább van valamiféle karakteressége, és stílusa, maga a DK meg olyan mint ennek valami nagyon gagyi koppintása.
Ebből is gondolom, hogy ha a DK hatalomra kerülne akkor konkrétan csak annyi történne, hogy Orbán nem a jobb hanem a bal kezével kormányozna.
Csak én érzem így? Csak én nekem van ekkora ellenszenvem a DK-val szemben?
A DK a legszektásabb párt és számomra teljesen érthetetlen, hogy Vágó István hogy tud ennyire szektás, fanatikus lenni.
Azt is jól mondja a kérdező, h a Fideszben megvannak a karakterek, arcok, szónokok, amik a DK-ban nincsenek (sőt, ők ebben a legrosszabbak). Ez önmagában csak az imidzs része persze, de ez is számit, nem csak a politikában, de a médiában és az élet minden területén is .
Egyébként a főpolgármesterek esetében sokkal jobb lett volna folytatni a Tarlós-féle szakmaiságot, mint Karácsony arcával megvenni a szavazók szimpátiáját, de ezen is látszik, sokat számit az imidzs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!