Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » MZP egyedül költötte el az...

MZP egyedül költötte el az 1,8 milliárd forintot amit az amcsi libsiktől kapott ? A többi pártvezető azt mondta nem is tudott a pénzről.

Figyelt kérdés
Vajon mire költötte. Annyit hallottam hogy reklámtollakat vettek. Hát abból jó sokat lehet venni ha jó áron adják.
2022. nov. 10. 14:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
10 szóval szerinted 3 millió ember ostoba, viszont a többi okos ezzel nem tud mit kezdeni ugye?
2022. nov. 11. 14:56
 12/21 anonim ***** válasza:
#11 nem mind de nagyrészük az. Másik része kádárista aki még mindig hisz abban, hogy a cucilizmus működhet (és olyan lesz mint fiatalabb korában), a legkisebb ért pedig egyszerűen csak oda szavazz ahonnan a több pénzt reméli, és ezek keveréke.
2022. nov. 11. 15:12
 13/21 anonim ***** válasza:

12 Értem, igyekszem feldolgozni a válaszodat.

És hosszan gondolkozom azon, ezek után miért nem nyer a baloldal?

2022. nov. 11. 15:14
 14/21 anonim ***** válasza:

#12 2/3 al nyert a baloldal, mert a kádàristáknak, élősködőknek ez tetszik, hogy az állam olyan baloldali intézkedésekkel mint a reszicsökkentés, és egyéb hatósági árak, más (aktív emberek), vagy a jövő kontójára (adósság) megadja nekik a napi alamzsnát.

Megszokták a kádár baloldali rendszerét és ezt akarják azóta is. Erre jött rá orbán miután kigyógyult a 2006-os megrázkódtatásából.

Kàdár népe, kádár gyermekei.

És erre még csak ráadás az is hogy ugyanúgy az orosz elvtársakat kell szeretni most is, mint régen, fiatalkorukban.

2022. nov. 11. 15:22
 15/21 anonim ***** válasza:

14. Az alternatív valóság mindig izgalmas.

Eközben Németország gigahitelből a lakosság gázszámláit fizeti ki.

Úgy látszik Kádár él és oda költözött.

Aki pedig az itthoni helyzettel nem elégedett, menekül utána.

2022. nov. 11. 15:25
 16/21 anonim ***** válasza:

Nem igazán. Elég unalmas: sorostyuuucsáááánny prüsszeeeelsorosooos.

Pedig elég sok közpénz megy az alternatív valóság alkotásra, bár sajnos sok olyan szintű ember van az országban, akinek ez is elég.

Kádár él orbán viktorban, és egytől egyig MSZMP/KISZ múltú elvtársaiban.

2022. nov. 11. 15:30
 17/21 anonim ***** válasza:

16. Ha így látod.

Mondjuk, ha én ennyit látnék a világból én is unatkoznék:)

2022. nov. 11. 15:32
 18/21 anonim ***** válasza:

#17 én nem ennyit látok, ha ennyit látnék, gondolkodni se akarnék akkor én is orbánista lennék.

A ti alternatív világotokról írtam, ami olyan egyszerű, mint akiket céloz.

2022. nov. 11. 16:40
 19/21 anonim ***** válasza:

18 Értem, így viszont egy bátor ellenzéki vagy akit 12 éve ugráltat kedvére a fidesz :))

Ügyes, nagyooon ügyes :)

2022. nov. 14. 08:04
 20/21 Koplárovics Béci ***** válasza:
0%

"- Bárki, bármit mond az amcsik nem jótékonysági intézmény. Ez most nem volt jó befektetés. Majd előbb-utóbb behajtják. És nem MZP-n, hanem szépen rajtunk. Ha nekünk kell visszafizetni, az már azért zavar."

Végülis a fidesz is behajtotta már a szétosztott krumpli árát. Nem döbrögiesen 3x, hanem vagy 300x leverte már rajtunk. Mindenkin.

2022. nov. 14. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!