A világ összes pénzét is megkaphatta volna, akkor is megbukott volna.
2022. nov. 10. 14:55
2/21 anonim válasza:
Hát kommunikációs trénerre biztos nem költötte.
2022. nov. 10. 14:59
3/21 anonim válasza:
Fegyverekre amiket Ukrajnábe küldött.
2022. nov. 10. 15:00
4/21 anonim válasza:
Gondolom ment utána a fiktív számlagyártás, amikor harcostársa felszólította, hogy el kéne számolni a temérdek lóvéval...🤔🤔
2022. nov. 10. 15:06
5/21 anonim válasza:
Persze hogy azt mondják, hiszen a fidesz média úthenger ráállt erre, úgyhogy el akarják kerülni a károkat.
2022. nov. 10. 15:24
6/21 anonim válasza:
Azért ebből látszik, mennyire volt ez az "összefogás" komoly.
Most mindenki a cipője orrát nézi: ott se voltunk.
Őszintén kérdem: az ellenzék szavazói ilyenkor nem érzik magukat becsapva?
2022. nov. 10. 15:33
7/21 anonim válasza:
Nem, nem érzik, nézd meg az itteni kommenteket.
2022. nov. 10. 16:31
8/21 Koplárovics Béci válasza:
Én még mindig úgy vagyok vele, hogy inkább az amcsik pénzét költsék olyan haszonalan dolgokra, mint kampány, mint az adóforintokat, ahogyan a fidesz is tette a kormány ajnározásával. De ha neked az a jó, ha valaki a te pénzedet költi fölösleges dolgokra...
2022. nov. 10. 17:38
9/21 anonim válasza:
Engem az nem zavar, ha az amcsik pénzét költik. Amennyi jól esik. Csak az, hogy:
- Ha már az első lépésnél "tét nélkül" ilyen hazugságspirálba kerülnek, mi lenne, ha tényleg felelősséget kellene vállalniuk?
- Bárki, bármit mond az amcsik nem jótékonysági intézmény. Ez most nem volt jó befektetés. Majd előbb-utóbb behajtják. És nem MZP-n, hanem szépen rajtunk. Ha nekünk kell visszafizetni, az már azért zavar.
2022. nov. 11. 09:05
10/21 anonim válasza:
#9 mi lenne? Sem vállal felelősséget semmilyen elqrásért 12 éve, hanem inkább másra tereli a felelősséget, akár nem létező dolgokra is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!