A marihuana legalizálni akaró liberálisok miért nem értik meg, hogy mi fizetjük meg a kábulatuk árát?
Sok kérdésnél olvasom: "Miért nem legalizálják a marihuanát, kannabiszt? Miért erőltetik ránk az orotodox konzervatívizmust?"
Mert utána mi fizetjük a te korházi kezelésed. A drog leépíti a szervezeted és egymás után adod a kilincset a különböző szakrendeléseken a többi drogosnak is. Ezeket mi a dolgozó nem drogos, heterók fizetjük meg! Mert te munkaképtelenre kábsziztad magad.
A másik meg az, hogy kisel a munkából így nekünk kell ledolgozunk a te kiesésed is. Egy ember kötelessége beilleszkedni képességei szerint a társadalomba. Ha te kábszizól, akkor egyel kevesebb ember fog dolgozni. Feleslegesen neveltek fel. Kárbavész a tanuíttatásodba fektetett állami pénz is. Ráadásul még a gyógykezelésed költségei is minket terhel, mert ugye te nem tudod ezeket megfizetni
Én nem vagyok drogos, de ezt leírod az alkoholról is? Vagy a piásokat szereted? :)
Apám alkoholista, kórházban van most is. Ő szegény?
Mivel illegális a fű én ezért veszem a herbált. Emiatt már rengetegszer voltam kórházban. A múltkor 1 percen múlt hogy kiért a mentő és újra tudtak éleszteni. A herbál mégis legális, és én pl addig fogom szívni amíg megnem halok, vagy nem legalizálják az igazi füvet.
Most akkor hogy illegál kevesebben kerülnek az egészségügybe? Jaj, ne már.
Pont ma volt másik kérdés is, ott is kórház lett a vége
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..
Én függő vagyok, igen, és felfüggesztettem is van szóval nem vehetek természetes növényt. Marad hát a legális szintetkus méreg, meg ugye az ivászat - legálisan :D
Magyarország előre megy nem hátra :)
1. Ezt látod ott, ahol régóta legális a fű?
2. Amit leírtál, egy az egyben ráillik az alkoholra is, ami ráadásul hazánkban bizonyítottan iszonyatos problémákat okoz. Az miért legális mégis? Ez így kettős mérce, az egyik méreg legális, a másik nem. Egyenlő elbírálásra van szükség, vag ylegyen mindkettő legális, vagy legyen tilos mindkettő.
Külön öröm, hogy kiemelted, hogy heteró. Pont van bármi köze a témához...:D
Inkább az zavarjon már, hogy a pálinkafőzés engedélyezése miatti egészségkárosodást fizettetik meg velünk.
A pálesz milliószor károsabb, mint a fű, csak szólok...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!