Hihetetlenül megugrott a Covid fertőzöttek száma, mikor lesz végre ismételten bevezetve a maszkviselési kötelezettség, létesítménybezárások a vírus terjedésének megfékezésére?
40! Túlnyomó többségében idősek voltak nálunk is a halottak. Fiatalt csak néhányat vesztettünk el.
ha érdekel a hivatalos statisztika:
-az összes hazai halott életkorral és meglévő krónikus betegséggel.
Nem nézek magyar statisztikát, csak nemzetközit, de köszönöm a megerősítést.
Nagyjából le is írtad, hogy miért teljesen felesleges az oltás 50 alatt, amennyiben az embernek nincs semmilyen betegsége 🙂
"Nagyjából le is írtad, hogy miért teljesen felesleges az oltás 50 alatt, amennyiben az embernek nincs semmilyen betegsége"
Mivel egy fertőző betegség esetén a döntésed, hogy mekkora eséllyel leszel beteg és lesznek komoly tüneteid, a teljes környezetedre is hatással lehet, semmi felesleges nincs benne.
"#17 Én akkor is inkább a saját szememnek hiszek, mint a médiának, amiről számtalanszor kiderült a covid kapcsán (is), hogy hazudott."
Akkor áruld már el nekem, hogy az én saját környezetemben miért nem azt tapasztalom amiket ti itt leírtok a gyakorin, mint járványtagadók? Esetleg akik szerint az oltás veszélyes és a covid nem veszélyes, akkor ők is hazudnak a gyakorin?
Mit állítotok ti a gyakorin? Aki elkapja a kovidot, tünetmentesen megússza vagy csak minimális tünetekkel, az oltás meg kifejezetten veszélyes, van aki belehal, van aki utána sokszor lesz beteg miatta.
MIT TAPASZTALTAM A KÖRNYEZETEMBEN?
Rengeteg ismerősöm oltott, és én is oltott vagyok. Soha senki nem tapasztalt az oltás utáni 1-2 napos kicsi rossz közérzeten kívül semmit, én még mondjuk azt se. Viszont senki sem betegeskedett az oltástól, senki se halt bele.
Ezzel szemben a kicsit kibővített környezetmből sajnos egy ember aki elkapta a kovidot azóta is rosszul van, de nem halálos beteg csak sajnos a covid óta nem jön rendbe. Egy másik ember hihetetlenül gyorsan bele is halt. Persze volt oylan is, aki észre sem vette, de csak a covid okozott nagy problémát, az oltás sose.
TI A GYAKORIN NEM EZT ÍRJÁTOK! Akkor esetleg ti sem az igazat írjátok, miszeriont a covid veszélytelen vírus és az oltás meg veszélyes? Mert én a saját kibővített környezetemben marhára nem azt tapasztalom, amiket a gyakoris járványtagadók összehordanak. Akkor?
Hagyd rájuk! Az oltásellenesek szinte kivétel nélkül beszoptak valami konteót, és most hogy évek után látványosan nem lett igazuk, próbálnak még az utolsó szalmaszálakba is kapaszkodni hogy önigazolást keressenek. Kár tőlük racionalitást várni, hisz akkor eleve nem lett volna oltásellenes belőlük.
#45:
Aki 2 év után is oltásellenességről beszél az elég buta. Covid oltást elutasító esetleg. (aka. hasztalan oltást elutasító).
Nem kell hozzá semmilyen konteó, szimplán lehet látni, hogy nem volt hasznos, eredményes a covid vakcina. Cserébe mellékhatásoktól hemzseg.
Ez tény. Sosem védett meg a fertőzés elkapásától, terjesztésétől de még a súlyosabb lefolytástól sem.
Tehát összegezve a tényeket, nincs semmi haszna az oltásnak a covid esetében. Cserébe kiteszi magát az illető a potenciális mellékhatásoknak.
Mert ha valami extra nagy halálozási rátával rendelkező vírusról lenne szó, mondjuk egy Resident Evil-ös T-vírusról akkor értem az aggodalmat. :D
#48 Én csak azt nem értem, ha ez a covid olyan veszélyes és halálos betegség, a vakcina meg annyira kiváló, akkor hogy hogy önkéntes alapon lehet beadatni?:D Akkor annyira csak nem veszélyes ez a covid, a vakcina meg csak nem annyira kiváló és szükséges.
Az influenza elleni oltás sem kötelező, holott az influenzának nagyobb a halálozási rátája, mint a covidnak és érdekes, ugyanúgy az idősek és betegek halnak bele abba is.Nem volt soha lezárva miatt a világ 2 évre.
A gyerekkori oltások érdekes módon kötelezőek, vajon miért?Lehet azért, mert azok tényleg veszélyes betegségek miatt vannak és tényleg ellátják a funkciójukat, tehát ha egyszer beadatod, akkor sosem fogod elkapni a betegséget?
42! Nem felesleges, ugyanis fiatalok között is nőtt a halálozás -csak értelemszerűen kisebb mértékben- a COVID miatt, és köztük is rengetegen voltak, akik megszenvedték a betegséget. Tudod épeszű ember, nem akar kvázi önként beteg lenni és azt várni, hogy az immunrendszere majd intézkedik, ha van jobb megoldás, én az első covidomnál napokig voltam beteg, tavaly ősszel az omikront meg tünetmentesen átvészeltem az oltásoknak hála, tehát kaptam tíz nap fizetett szabadságot. Lehet, ha nem veszem föl az oltást, akkor én is igazán beteg lettem volna, ehelyett az egyedüli bajom az volt, hogy nem volt semmi nézhető a Netflixen. A sok oltatlan meg büszke rá, hogy "én csak három hetet szenvedtem vele, 39 fokos lázam volt, de túléltem, nem is fogok oltatni". -mondja ezt, miközben fuldoklik, mert a tüdeje még mindig nem jött rendbe.
Tehát egyrészt, aki nem vette föl az oltást az magát szivatta nem is kicsit, másrészt azzal, hogy betegek voltak és jó eséllyel terjesztették a vírust sok olyat is lefertőztek lásd. időseket, akik meg nagyobb eséllyel haltak bele.
Most az jön, hogy leírod, hogy téged az nem érdekel és blablabla semmi közünk hozzá, hoyg te mit oltatsz magadba, ami azt illeti ez olyan mint a gyorshajtás tudod, igen lehet, hogy megúszod, lehet csak te csavarodsz föl egy fára 120-nál, de lehet, hogy belerongyolsz egy vétlenbe, aki meg miattad meghal, és akkor nem fogja vigasztalni a hozzátartozóit, hogy te is ott maradtál.
Ha a szubjektív véleményem érdekel, én kötelezővé tettem volna az oltás gyakorlatilag mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!