Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyaroknak azért ilyen...

A magyaroknak azért ilyen alacsony az életszínvonala, mert semmi elvárásuk nincsen se a kormánytól se semmilyen területen?

Figyelt kérdés

Azt veszem észre, hogy más országokban, főleg a hanyatló Nyugaton de még ilyen Szlovákiában is, még azért a 10% bolti infláció miatt is rinyálnak meg lázonganak, nálunk meg megduplázódtak az árak de semmi bajunk vele, se a kormánnyal aki ezt a drágulást mesterségesen előidézte nagyrészt.

Aki nem hiszi nézzen fel a lidl.hu-ra és a lidl.sk-ra és ámuljon az árkülönbségen. Nálunk már 2x olyan drága minden. Nyugatról meg ne is beszéljünk, olyan akciók vannak ott, hogy öröm nézni. Nem mindenhol olyan szar a helyzet mint nálunk, sőt extrémnek kell mondani a mi helyzetünket.

De ez mind amiatt van mert a magyaroknak semmire sincs igényük? Igénytelenek vagyunk. Nincs igényünk az emberhez méltó bérekre, se oktatásra, se egészségügyre se jogállamra se semmire.

Sosem felejtem el azt a kis dokumentum videót, hogy még az olyan nénik a kórházban akiknek csípte a segglyukát az odaszáradt kaki, mert nem volt még WC papír sem, még az is a Fidesz-re szavazott és dobta be a céduláját a szavazóurnába, azért mert különben az ellenzék beengedné a négereket, arabokat. Na az ilyeneknek mondhatni, még WC papírra sem volt igényük, csak egy hazug gyűlölködő propagandára, és ez tipikus magyar.

Ezért ilyen xar a helyzet már ebben az országban és ezért csúszunk lefele a lejtőn, ezért hagyott már le Románia mindenben mert egyszerűen a mai magyarok teljesen igénytelenek? És aki igénytelen, az azt is kapja amit megérdemel. Van benne valami jó, hogy Nyugaton az emberek megkövetelik maguknak a jólétet, mert így meg is kapják azt.

2022. nov. 9. 19:05
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
86%

Tévedés nem a magyarok választották meg a fideszt nyugdíjasok és a magyartól eltérő kultúrájúak !

Amúgy is van 8-millió szavazó abból 3,5 millió el se ment szavazni

1,5-millió érvénytelen szavazatott adott le .

Na és a maradék döntött a meg annyi pártból .

2022. nov. 9. 19:27
 12/30 anonim ***** válasza:
68%

#9: ez csak a szokásos nagyotmondás volt a kérdező részéről... Látod, belinkeltem neki a tejet a 4-ben, jól le is pontozta. :-D Mert cáfoltam a rémhíreit.

Még mindig nem jöttek rá ezek a huhogók, hogy egy kattintással meg lehet nézni, és nem elég, hogy benyögnek valami ütősnek gondolt horrorisztikus baromságot... :-D

2022. nov. 9. 19:28
 13/30 anonim ***** válasza:
31%
Na banyeg, most adhatom el a hitelmentes kocsit és házat, mert kiderült, milyen szarul élünk. Megyek is nyugatra örökös albérletbe, az sokkal jobb lesz. De hülye vagyok, hogy hiányszakmát tanultam és nem valami irodista valagnövelő büfészakot!
2022. nov. 9. 19:30
 14/30 anonim ***** válasza:
65%

Mondjuk mivel 400 fölött váltják az euródat - mert a forintunk is szárnyal mint az orbáni inflációnk -, még szép hogy Esztergom megéri neked.

2022. nov. 9. 19:32
 15/30 anonim ***** válasza:
50%
11)A nyugdíjasok körèben nem a Fidesz,hanem a Dk ès az Mszp tàmogatottsàga kiemelkedöen magas.A Fidesznek arànyaiban a közèpkorùak körében van àtlagfeletti tànigatottsàga.De ahogyan minden korosztalyban a nyugdijasok között is vezet a Fidesz
2022. nov. 9. 19:34
 16/30 anonim ***** válasza:
35%

14: miről beszélsz...? Miféle Esztergomról?

Én csak ránéztem a Lidl weboldalára, és összehasonlítottam a SK és HU árakat. Amik kb. ugyanazok.

2022. nov. 9. 19:39
 17/30 anonim ***** válasza:
81%

Bocs. Azt hittem te vagy a #10-es válaszoló.

Ezért szar, hogy mindenki névtelenül kommentel.

2022. nov. 9. 19:44
 18/30 anonim ***** válasza:
#11 Igen ez a szomorú, hogy van egy bő 3 milliós szavazóbázisa, ami számügyileg az ország harmada, de mégis úgy alakították kényük-kedvük szerint a választási rendszert hogy ezzel az 1/3 szavazóval 2/3 többségük legyen a parlamentben. Ami jelenleg azt jelenti hogy 2-ban Fideszesek ülnek a Parlamentben Fidesz bérenc köztársasági elnökkel... Vicc az egész.
2022. nov. 9. 19:48
 19/30 anonim ***** válasza:
66%
Néhány dologban nincs sok eltérés de valamiben óriási van, többek között a liszt , étolaj, cukor fele annyiba kerül nálunk mint a szlovákoknál.De a legdurvább eltérések talán a húsoknál vannak, ott ötszörös árkülömbségek vannak
2022. nov. 9. 19:51
 20/30 anonim ***** válasza:
61%

18)Hogy letisztàzzuk nem 10 milliò,hanem 8 milliò vàlasztàsra jogosult van.A vàlasztàsi rendszert 2012-ben mòdosítottàk Amùgy 55%-os Fidesznèl màr nem lehet a vàlasztàsi rendszerrel jönni,nincs olyan vàlasztàsi rendszer,amiben ne lenne a Fidesznek kènyelmes többsège.

PS: A vàlasztàs eredmènyèt minden orszàgban azok döntil el,akik elmennek szavazni ès nem a vàlasztòk vagy a nèpessèg szàmàhoz viszonyítjàk az eredmènyeket.

2022. nov. 9. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!