Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A libsik tényleg elhiszik,hogy...

A libsik tényleg elhiszik,hogy a gyurcsányvezette koaliciójuk jobb alternatíva lenne ?

Figyelt kérdés

2022. nov. 9. 17:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
60%

Hagyjátok a kedves kérdezőt, az utolsó büdös náci fajtába tartozik.

Válaszra sem érdemes.

2022. nov. 9. 18:14
 12/20 A kérdező kommentje:
11 Pont evégett a mentalitás miatt vagytok idestova 12 éve a béka segge alatt.
2022. nov. 9. 18:17
 13/20 anonim ***** válasza:
Eleve ez a gyűlöletkeltő hozzáállás... "ti vs. mi" Undorító. Mert nem vagyunk mind emberek, vagy mi a fene?
2022. nov. 9. 18:19
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy annyival jobb lenne, de ha legalább ugyanilyen szar, akkor már inkább az, és Viktor legalább pihenhetne egy kicsit. Idősödő túlsúlyos stresszes élet nem biztos, hogy a hosszú élet ritka ❤️ Ezt színtiszta szeretetből és aggódásból mondom. Tényleg. Teljesen komolyan.
2022. nov. 9. 18:24
 15/20 A kérdező kommentje:
14 És ha rosszabb? :) Akkor meg hallgatnál mi?
2022. nov. 9. 18:31
 16/20 anonim ***** válasza:
79%
#15 őszintén, nehezen hinném, hogy ennél sokkal rosszabb lehet. Így is az államcsőd szélén táncolunk. Őszintén. Mit veszíthetünk? (Btw régen rossz, hogy a nincs mit vesztenünk helyzetre sikerült leamortizálni az országot 12 év kormányzás alatt)
2022. nov. 9. 18:34
 17/20 Alex Fly ***** válasza:
80%
Ennél csak jobb lehetne.
2022. nov. 9. 18:38
 18/20 anonim ***** válasza:

2010ben a nincs mit veszteni helyzetből indultunk. Állam, önkormányzatok, lakosság fejebubjáig eladosodva, munkanélküliség, a fizetes a rezsire elég kb. mikozben a politikai vezetés tökéletessen inkompetens es elvtelen volt. Teljes reménytelenség es kilatastalanság hangulata az országban.

Lassan kezdtek egyenesbe jönni a dolgok. A fizetesből jutott es maradt is, attol se kellett félni hogy nem lesz munka.

Aztan jott a covid vállság es a háboru. Ezek hatására került a gazdasagunk olyan nehez helyzetbe, amilyenbe Gyurcsiék vezették 2006ban amikor világgazdasági konjuktura volt, a 2008as válság előtt.

Ha azt hiszed azért mondom mert fideszese vagyok, hallgasd meg mit mond Gyurcsi az őszödi beszédben vagy nézd meg, mikor hogy alakultak a gazdasági mutatok.

Ezt mindenki tudja, aki nem dk-s, én se szavaztam a fideszre. Gyurcsanyt az ellenzék massziv többsége is ruheli.

Ha ök kormányoznának, biztos hogy szarabb lenne.

2022. nov. 9. 21:34
 19/20 anonim ***** válasza:
94%

"Toroczkaiban van karizma,ez kb tagadhatatlan. De a te oldaladon szerintem még te se tudsz mondani :)"

Van benne karizma, csakhogy egy oroszpárti konteós párt vezetője. A kovid alatt is tolta a hülye konteót, most meg láss csodát a pártja szimpatizánsai oroszpárti propagandát tolnak. Nem igazán ismerem a programjukat de amit tudok vagy tudni vélek, ott a börtönök/rabok kérdéséhez is hülyén állnak hozzá. + a hatalmas magyarkodásuk sem tetszik. Toroczkai karizmaikus figura és egy bohóc keveréke. Nem szavaznék rájuk sosem.

A Fidesz szétverte és szétlopta az országot, rájuk meg még annyira sem.

Egy olyan baloldalinak nevezett pártokból álló összefogásra aminek csak egyik pártja a DK, hajlandó voltam szavazni áprilisban, bár gyűlölöm Fletót is, de Orbánt jobban. Ha egyedül indult volna a DK és ők lettek volna esélyesek, otthon maradtam volna.

SZóval egy ilyen koalíció szerintem 90% hogy jobb lenne a Fidesznél, ha nem 95, vagy 99% esélyt adok neki. Vannak neki hibái bőven, de a FIdesz mint aki szétlopta és szétverte az országot, hát annál még mindig sokkal jobbnak tűnik. Az nem szimpatikus, hogy utána így szétesett, meg hogy gyurcsány és Jakab (többieket nem vágom), nekimentek MZP nek.

2022. nov. 10. 12:29
 20/20 anonim ***** válasza:
ahha
2022. nov. 11. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!