Fideszesek, az árstopok miért is nevezhetők sikernek?
Mert abból áll az egész hogy erőszakkal ráverik a kereskedőkre hogy maximum mennyiért adhatják. Lefordítom: van egy tojásod, amit 80 Forintért kell adnod hogy ne halj éhen, de a kormány rád parancsol hogy maximum 60 Forintért adhatod különben meg leszel b####va. Ezen felül úgy halsz éhen és úgy mész tönkre ahogy neked tetszik.
Ez miért is nevezhető sikernek? Ezt bármelyik félnótás "kormány" meg tudná csináltni.
Ez komcsi szokás.
HA elcseszted a gazdaságot és összeomlóban van még halogathatod azzal hogy szélsőbaloldali intézkedésekkel az állampolgárokat teszed tönkre. Egy darabig. Amikor már túl sok a kommunista hatósági áras termés egyszerűen hiperinflálódik a fizetőezköz és teljes gazdaság összeomlás követi.
Ilyen szégyen még elkurcsány baloldali vezető világgazdasági válsága alatt sem volt. A legnagyobb vicc hogy elkurcsányoznak és tapsolnak a szélsőbaloldali intézkedéseinek a viktátornak és balosoznak a birkák.
"mert a többi terméken meg realizál nyereséget"
A tojástermelő magyar kisvállalkozó min fog majd nyereséget leszedni? tyúkszaron?
MOST alaposan körbenéztem...
Érdekes módon nem láttam tönkremenni sem a tojásárust, a zöldségest, a fodrászt, az autószerelőt, a villanyszerelőt, a sarki hentest de még benzinkutat sem, nem beszélve méhészekről, borászokról, építőipari vállalkozról...
De szólj, ha rosszul láttam 🤔
Azért sikeres mer ócsó a farhát meg a cukor oszt ennyi:)))
Más indok nincs:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!