Melyik területet kéne leginkább visszacsatolni Magyarországhoz?
Erdély: A legnagyobb terület, de ez lenne a legnehezebb, viszont itt él a legtöbb magyar. (20%)
Vajdaság: Sajnos már csak az északi részén van magyar többség. (13%)
Horvát és szlovén területek: Itt nem él jelentős magyarság, de a tengerpart miatt jó lenne.
Burgenland: A magyarok száma elenyésző, de egy fejlett régió.
Felvidék: A déli részen sok magyar él, főleg a Csallóközben. (8,5%)
Kárpátalja: Fejletlen, de erre mutatkozik a legnagyobb esély. (12%)
Minek, erre válaszolj.
+ Mennyi az esély? 0
Ne áomodozz
Erdély.
S hogy miért? Mert székely vagyok, s már kisiskolás koromban is arról álmodoztam, ha mi lenne, ha nem szopnánk azért mert magyarként Romániába születtünk...
Borsod-Abaúj-Zemplén, ill. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéket.
- Az ezeken a területi egységeken élő emberekre szinte senki nem gondol, - hogy nekik is járnának olyan megélhetési, életszínvonalbeli lehetőségek, mint bármelyik más megye lakóinak, - ugyanakkor itt játsszátok gyerekes "über-magyar" színjátékotokat!
Visszatérhetünk a gondolathoz később, amikor emberhez méltó életet élhetnek a jelenlegi ország lakói, - de ettől nem félek, mert ez az ország nem képes gondoskodni a jelenlegi lakosságának élhető életszínvonalának feltételeiről sem, nem hogy egy nyakába vett újabb, felesleges "púpról"!
Hát most én se tartoznék ide legszívesebben. De ez nem marad örökre így.
Ennek az országnak, ha nem lopnák szét, úgy kéne kinéznie mint ausztria.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!