Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy még Orbán szövetségese szerint is az összeomlás szélén áll a magyar gazdaság?

Figyelt kérdés
[link]

2022. nov. 7. 09:15
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
34%
Összeomlás szálán? Lemaradtam valamiről? Úgy tudom GDP növekedést várnak az elemzők.
2022. nov. 7. 09:49
 12/34 anonim ***** válasza:
71%
11-es, ajánlom, hogy menj el tankolni, vásárolni, majd piacra és beszélgess emberekkel, nyugdijakról, állami szférában dolgozókkal és olyanokkal, akik nem elemzők, hanem valóban Magyarországon élnek!
2022. nov. 7. 09:51
 13/34 anonim ***** válasza:
50%
Tudom, hogy infláció van. De az nem egyenlő a gazdaság összeomlásával.
2022. nov. 7. 09:52
 14/34 anonim ***** válasza:
80%
Nem csak infláció, hanem kitolt nyugdijak, bizonyos intézményeknél már kitolt fizetések vannak, kifizetési stop mindenhol és állitólag penge élen táncoló deviza tartalékok, mivel a rekordszr forint miatt, az MVM kénytelen a NMB saját devizáját használni az energia fizetésére, mert még jobban megszivná az állam, ha most kellene forintot euróra meg dollárra váltani.
2022. nov. 7. 09:56
 15/34 anonim ***** válasza:

Höhö, én is étettem a ziróniját. Jót nebettem mert irónija volt! Höhöhö!

2022. nov. 7. 10:05
 16/34 anonim ***** válasza:
41%
Érdekes, ez már évek óta megy, minden hónapban összeomlunk. 😄
2022. nov. 7. 10:20
 17/34 anonim ***** válasza:
71%

Én frankón nemtom, hogy ennyi csődbe ment vállalkozás, rekord forint árfolyam és infláció, elvándorlás, állami intézmények helyzete ellenére is, hogy tudja ezt még bárki is elbagatelizálni?!

Már nem is havonta, hanem lassan hetente esnek ki a csontvázak, az üzemanyaghiánytól kezdve az energiahiányon át, hogy lehet ezt még elbagatelizálni?!

2022. nov. 7. 10:25
 18/34 anonim ***** válasza:
29%

*bagatellizálni

Legalább írni tudjunk már.

2022. nov. 7. 10:44
 19/34 anonim ***** válasza:
38%
Szegény lengyelek egyre hülyébbek.
2022. nov. 7. 10:50
 20/34 A kérdező kommentje:
#19: Ha mindenki A-t mond, csak mi mondunk B-t, akkor talán el kellene gondolkodni rajta, hogy nem másban van a hiba.
2022. nov. 7. 10:55
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!