Mennyi nő halála kell még ahhoz hogy a kormány ratifikálja az isztambuli egyezményt?
Vicces. Itt problémázik, hogy kikerülöm a választ, erre ő nem képes választ adni egy egyszerű kérdésre. Miközben én megválaszolom az összes kérdését.
Azt kéri számon rajtam, amit ő csinál. Pedig vagy 100 kommenttel ezelőtt még ő problémázott ezen. 🤣
Ha szerinted a mellekért rajongó férfiak a saját anyjukra gondolnak akkor semmit nem tudsz a szexualitásról.
Ez is érdekes megnyilvánulás: "Hányinger kerülget a fajtádtól. Nem csodálom, hogy ennyire mellfókuszú vagy." Szóval szerinted semmi csodálkozni való nincs abban, hogy egy olyan ember, akitől a hányinger kerülget, a mellekhez vonzódik. Mintha következne az egyikből a másik. :D
Hát úgy, hogy a családi erőszak érinti a nőket, a nőknek meg mellük van, a férfiak meg szeretik a melleket -> máris megvan a közös nevező. 🤷
"Az anyádnak lenne képed megmutatni a kommentjeidet?"
Igen. És neked van merszed egy férfinak megmutatni a melleidet?
Ha kint vannak a mellek, akkor nincs aggresszió!
És továbbra sem kaptam választ...
De komolyan. Vetkőztél már le férfi előtt?
#181 és nemi erőszak esetén? Nem érted, hogy a nő az ember, nem használati tárgy, vagy agresszió levezető eszköz.
A magánéletemből pedig mássz ki. Bár megértem, hogy érdekel, hisze neked még nő önként biztos nem mutatta meg a mellét
Amit én írtam: “AKIKET az Isztambuli Egyezmény diszkriminál”
Az erre kapott válasz: “ Az az igazság, hogy nem akarják az erőszak áldozatait védeni, akik 99 százalékban nők”
Én a fiú gyerekről írtam. A fiú gyerekek ugyanolyan védetelenek a családi erőszakkal szemben, mint a lány gyerekek. Az Isztambuli Egyezmény mégis csak az utóbbiakról tesz említést.
“Ti jobberek gyermekvédelmisek vagytok akkor amikor átoperálásról van szó, de amikor valós erőszakról akkor kussoltok.”
Nem igaz, csak mi egyformán akarjuk védeni mindkét nemű gyerekeket.
Valamit nem értek. Ha ennyire probléma a családon belüli erőszak, akkor miért nem megoldás az, ha egyszerűen szigorítják a szabályokat, növeleik a kiszabható büntetést, több figyelmet fordítani a probléma. Az eredmény az lenne, amitti akartok: csökkenne a nők és gyermekek elleni erőszak, és még diszkriminálva sem lenne senki. Ehelyett az Isztambuli Egyezmény a mániátok, miért ragaszkodtok ennyire hozzá?
Ha ez így lenne, akkor mellfotóval erölködnék, de én csak szimplán érdeklődöm, mert érzem, hogy kórosan prűd vagy, ez vezethető vissza a férfiak iránti gyűlöletedre.
Már egyszer tisztáztad, hogy nem vagyok jóérzésű ember. Akkor meg mit nem értesz baszod???
Én nem tartom cikinek egyébként, hogy még szűz vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!