A népszámlálás miért nem népszámlálás?
Miért kell egy valag ostoba kérdésre válaszolni? Nem arról van szó hogy bármit is titkolnék vagy vaj lenne a fülem mögött de miért kötelező ez?
Olyan kérdéseket is feltesznek amire nem is tudom a választ. Miért karmolják szét ezzel az emberek agyát?
Abból indulnak ki, hogy nem vagy fogyatékos, és ismered magad annyira, hogy meg tudod válaszolni a rád vonatkozó kérdéseket.
Amúgy a népszámlálás soha nem csak számlálás volt.
Én azt nem értem, hogy a kérdezőbiztosnak mondom a választ, akkor miért nem azt üti be a gépébe.
Csomo válasznál "jó lesz ez" és ment a következő kérdésre.
Mikor rákérdeztem ez volt a válasz, higy "nincs jelentősége".
Nos így fognak kijönni azok a hamis adatok, hogy Magyarországon milyen jó lét van, közben a fél ország nyomorban él.
3
"Csomo válasznál "jó lesz ez" és ment a következő kérdésre."
Na, ezért csináltam meg digitálisan. Ez a "jó lesz az" arra hasonlít, mint amikor bemégy a boltba, de bizonytalan vagy, a kereskedő ezt megérzi és abban a pillanatban elkezd erőszakoskodni - türelmetlenkedni veled, hogy a vásárlásra kényszerítsen. Aztán izzik a levegő, amikor mégsem veszem meg az árut.
Kérdező
Ennek a népszámlálásnak a NEVE az, hogy népszámlálás, de soha nem azt jelentette, hogy mennek és megszámolják hányan vagyunk.
Azt már pontosan tudják.
Azt nem tudják, hogy az a majdnem 10 millió ember aki itt él az milyen körülmények között él és maga az ember milyen. EZT számolták össze már évtizedekkel ezelőtt is meg most is. Mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!