Britek milliói éheznek, mert nem tudják megfizetni az élelmiszereket! Itthon nagyon jó a válságkezelés. Miért állítják a balliberálisok ennek ellenkezőjét?
Figyelt kérdés
Itt is van egy kis infláció, de sokkal jobban állunk míg nyugaton. Britek milliói éheznek, mert nem tudják megfizetni az élelmiszereket! Én pl szerényen élek, de még mindig meg tudom venni a farhátamat. Nem is panaszkodok, de sokan jajjgatnak. Miért nem néznek szét?
Tessék: [link]
2022. nov. 4. 16:14
21/26 anonim válasza:
#20 Szerintem komoly kérdés is lehet, amennyi birka van az én környezetemben is nem lepődök már meg semmin.
22/26 anonim válasza:
Mire kell válaszolni igennel meg nemmel ?
24/26 anonim válasza:
Jobb kérdés. A Fidesz miért állítja olyannak az ellenkezőjét amit pár hónappal az előtt mondott?
25/26 Alex Fly válasza:
Mondjuk nagyon jó példa lehetne arra, mi várható az Unión kívül...
26/26 anonim válasza:
Férfi vagyok de szeretném ha Orbán teherbe ejtene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!