Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Britek milliói éheznek, mert...

Britek milliói éheznek, mert nem tudják megfizetni az élelmiszereket! Itthon nagyon jó a válságkezelés. Miért állítják a balliberálisok ennek ellenkezőjét?

Figyelt kérdés

Itt is van egy kis infláció, de sokkal jobban állunk míg nyugaton. Britek milliói éheznek, mert nem tudják megfizetni az élelmiszereket! Én pl szerényen élek, de még mindig meg tudom venni a farhátamat. Nem is panaszkodok, de sokan jajjgatnak. Miért nem néznek szét?

Tessék: [link]

2022. nov. 4. 16:14
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
95%
#9 Ja az a 35% is szép szám, a kenyérnél inkább 150%
2022. nov. 4. 16:32
 12/26 anonim ***** válasza:
95%
Ne a kérdezőt szidjátok már, hát nem látjátok a farhátjából, hogy csak szórakozik? Mondjuk, meglehetősen sekélyes szórakozás.
2022. nov. 4. 16:34
 13/26 anonim ***** válasza:
3%
Igen, teljesen igazad van. Legutóbb a Gyurcsány-korszakban nyomorogtam én is. Akkor azt sem tudtam, hogy fizessem a számláim, hogy legyen étel az asztalon. Az Euró is felment 300 fölé. Most viszont semmi ilyen nincs. Ugyan úgy jól keresek, a termékek sem drágultak annyit, hogy ne tudjam megfizetni. A Gyurcsány Kormány annó kb. csak elengedte a kormányt ezzel szemben a Fidesz nem. Szerintem a Gyurcsány-Korszak 1000x rosszabb volt. Gyurcsány idején több ismerősöm volt hasonlóan mint én, most Ők is boldogulnak. Gyurcsány idején minden csak tönkrement, most meg azért a vállalkozások is kitartanak. Gyurcsány sokkal rosszabb volt. Gyurcsány nem tud válságot kezelni, a Fidesz igen.
2022. nov. 4. 16:34
 14/26 anonim ***** válasza:
95%
Ja a farhátat is csak azért tudod megvenni mert Orbán államosította az árát. Anélkül max a Viktorod ígéreteiből tudnál jól lakni, abból úgy is rengeteg van.
2022. nov. 4. 16:38
 15/26 anonim ***** válasza:
5%

Ezen én is le vagyok döbbenve. Olvasom meg hallom a hírekben, hogy Nyugaton a britek, németek, svájciak, osztrákok, franciák éheznek, fáznak, nyomorognak, halnak megfele halomra a válság miatt, itt meg azért egész jól tartjuk a frontot.

Hiába, ez a Fidesz, ezért szavaztuk meg 2/3-dal.

2022. nov. 4. 16:41
 16/26 anonim ***** válasza:
94%
Remélem a MINIszterelnök úr is olvassa ezt a kérdést, hogy az olcsó farhát már megért egy szavazatot.
2022. nov. 4. 16:43
 17/26 Alex Fly ***** válasza:
91%
Azért állítják az ellenkezőjét, mert az ellenkezője igaz.
2022. nov. 4. 16:53
 18/26 anonim ***** válasza:
91%
"Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a kérdést."
2022. nov. 4. 17:00
 19/26 anonim ***** válasza:
88%

"Miért nem néznek szét?"

És te miért nem nézel szét? Mondjuk csak addig amíg megnézed a farhát valódi árát.

2022. nov. 4. 17:02
 20/26 anonim ***** válasza:
41%

Nem veszitek észre amúgy, hogy ez egy trollkérdés, egy ellenzéki troll írta ki gúnyból?

Ahol a 13, 15-ös válaszok is gúnyolódó troll válaszok.

2022. nov. 4. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!