"A kommunista diktatúra után most nem akarunk woke-diktatúrát" mondta Varga Judit. Mi a véleményetek erről? Szerintem ezzel még egy nem-radikális ellenzéki is egyetért.
2022. nov. 4. 15:55
11/13 anonim válasza:
Ha Varga Judit, már csak baromságot mondhat: innentől érdektelen mit mondott.
12/13 anonim válasza:
Nem létezett soha kommunizmus egyik országban sem, szóval az hogy Varga Judit, és a kérdező sincsen tisztában egy ilyen ténnyel, csak őket minősíti. Tudod kedves kérdező, a Kommunizmus Marx ideológiája volt egy olyan utópiáról, amelyben mind a társadalom mind egyén megtalálja az összhangot egymással és mindenki boldogan egyenlően élhet, szóval jobb lenne ha előtte utánaolvasnátok a dolgoknak mielőtt leírtatok olyan szavakat és fogalmakat amikről halvány lila gőzőtök sincsen. Kommunista diktatúra xdd, nem is létezhetne ilyen szó ellentétes jelentésű, olyan mintha azt mondanád emberséges sorozatgyilkos kb.
13/13 anonim válasza:
Ja és jelentettem a kérdést ugyanis ahogy írtam, olyan fogalmakat írtál le amelyekkel nem vagy tisztában, és teljesen más jelentést tuljadonítottál nekik, mint a valódi mögöttes tartalmuk, ezért a kérdés önmagában egy kitaláció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!