Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tervezed elhagyni az országot...

Tervezed elhagyni az országot a következő 1-2 évben?

Figyelt kérdés

Mit kell rólad tudni? Életkor, nem, végzettség, hová mennél, stb.

Légyszi ne ítélkezzünk egymás felett most, hagyjuk a "csak az IT-sek meg burkolók élnek meg külföldön is" meg hasonló hülyeségeket.

2022. nov. 4. 12:18
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
talán
34 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
62%
Ez a hazám!!
2022. nov. 4. 12:19
 2/15 anonim ***** válasza:
49%

Minek mennék el, máshol se jobb. Nyugaton woke őrület van, Keleten meg nemzeti kereszténység.

Én nem akarok se a transziknak tapsikolni, se ezt a konzervatív baromságot éltetni.

Maradok itt ahol azt csinálok amit akarok.

2022. nov. 4. 12:23
 3/15 anonim ***** válasza:
72%
Nem, már 8 éve dobbantottam!
2022. nov. 4. 12:24
 4/15 anonim ***** válasza:
75%
Már 3 éve elhagytam.
2022. nov. 4. 12:24
 5/15 anonim ***** válasza:
54%

#2 "Keleten meg nemzeti kereszténység"

Hát hogyne😂😂 Azért nyilatkozta azt egyik nap Putyin egyik pincsije, hogy ő bár ateista de Kadirovnak igaza van hogy dzsihádot folytatnak Ukrajnában. Micsoda kereszténység, semmi multikulti.

2022. nov. 4. 12:25
 6/15 anonim ***** válasza:
62%
A ruszkiknál is több a muszlim, mint a keresztény, sőt ott ráadásúl ortodox a fő sodra, még a maradék keresztényeknek is, ami más, mint a római katolikus.
2022. nov. 4. 12:27
 7/15 anonim ***** válasza:
66%

Nem.

Bár rühellem a mostani vezetést, mert agresszív, álságos és akadályozza a fejlődést, ráadásul egyre rosszabbak a feltételek arra, hogy gyereket vállaljunk a páromma... mégis...

...mégis, szeretem a hazámat. nem a politikát, hanem az országot és ami benne van. Illetve ide húz a családom, a barátaim. Máshol gyökértelennek érezném magam.

3 idegen nyelvet beszélek, Bsc-t véeztem, párom Msc-t végzett, 2 idegen nyelvet beszélő pedagógus.

Maradunk. És igyekszünk olyan életet kialakítani ahol minél kevesebb ér minket ebből a fostengerből ami most van.

2022. nov. 4. 12:29
 8/15 anonim ***** válasza:
41%

7es, Mi ezt próbáltuk a feleségemmel, fél évig hazamentünk, hogy spóroljunk az albival, de sirva jöttem vissza külföldre.

Egyszerűen elmész boltba, piacra, akárhova hallod az embereket és nincs hozzá gyomrod. Egyszerűen 3 hónap alatt feléltük azt a wow feelinget, hogy de jó újra otthon, ismerek mindent, tudom, mi hol van, de 3 hónap után vége lett ennek- Az itteni fizetésemet használatam otthon is, onnan dolgoztam. De, még úgyis jobban jöttem ki kint, hogy itt albérletet is fizetnünk kell, mint a rezsi+megemelkedett élelmiszerárak, hozzá kell tenni, hogy otthon családi házat kell fűteni és fizetni, itt meg egy kis lakásban lakunk. De annyira depressing minden otthon, hogy a külföldi feleségemmel nem tudtunk tovább maradni, akármennyire is vagy remote, nem tudtunk annyira bezárkózni, hogy ne hasson ránk az ország.

2022. nov. 4. 12:35
 9/15 anonim ***** válasza:
32%
Nem sok értelme van itt megkérdezni. Balos fellegvár a GYK. Aki az igenre nyom, az se megy el innen a büdös életben, csak ezt mondja majd élete végéig.
2022. nov. 4. 12:36
 10/15 anonim ***** válasza:
30%

>"Nyugaton woke őrület van"

:) Ez egy felfújt dolog. Valóban van pár nevetséges dolog, de szerencsére a mindennapokat egyáltalán nem érinti.

2022. nov. 4. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!