Tervezed elhagyni az országot a következő 1-2 évben?
Mit kell rólad tudni? Életkor, nem, végzettség, hová mennél, stb.
Légyszi ne ítélkezzünk egymás felett most, hagyjuk a "csak az IT-sek meg burkolók élnek meg külföldön is" meg hasonló hülyeségeket.
Minek mennék el, máshol se jobb. Nyugaton woke őrület van, Keleten meg nemzeti kereszténység.
Én nem akarok se a transziknak tapsikolni, se ezt a konzervatív baromságot éltetni.
Maradok itt ahol azt csinálok amit akarok.
#2 "Keleten meg nemzeti kereszténység"
Hát hogyne😂😂 Azért nyilatkozta azt egyik nap Putyin egyik pincsije, hogy ő bár ateista de Kadirovnak igaza van hogy dzsihádot folytatnak Ukrajnában. Micsoda kereszténység, semmi multikulti.
Nem.
Bár rühellem a mostani vezetést, mert agresszív, álságos és akadályozza a fejlődést, ráadásul egyre rosszabbak a feltételek arra, hogy gyereket vállaljunk a páromma... mégis...
...mégis, szeretem a hazámat. nem a politikát, hanem az országot és ami benne van. Illetve ide húz a családom, a barátaim. Máshol gyökértelennek érezném magam.
3 idegen nyelvet beszélek, Bsc-t véeztem, párom Msc-t végzett, 2 idegen nyelvet beszélő pedagógus.
Maradunk. És igyekszünk olyan életet kialakítani ahol minél kevesebb ér minket ebből a fostengerből ami most van.
7es, Mi ezt próbáltuk a feleségemmel, fél évig hazamentünk, hogy spóroljunk az albival, de sirva jöttem vissza külföldre.
Egyszerűen elmész boltba, piacra, akárhova hallod az embereket és nincs hozzá gyomrod. Egyszerűen 3 hónap alatt feléltük azt a wow feelinget, hogy de jó újra otthon, ismerek mindent, tudom, mi hol van, de 3 hónap után vége lett ennek- Az itteni fizetésemet használatam otthon is, onnan dolgoztam. De, még úgyis jobban jöttem ki kint, hogy itt albérletet is fizetnünk kell, mint a rezsi+megemelkedett élelmiszerárak, hozzá kell tenni, hogy otthon családi házat kell fűteni és fizetni, itt meg egy kis lakásban lakunk. De annyira depressing minden otthon, hogy a külföldi feleségemmel nem tudtunk tovább maradni, akármennyire is vagy remote, nem tudtunk annyira bezárkózni, hogy ne hasson ránk az ország.
>"Nyugaton woke őrület van"
:) Ez egy felfújt dolog. Valóban van pár nevetséges dolog, de szerencsére a mindennapokat egyáltalán nem érinti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!