Orbán Viktor 98-2002 között más volt teljesen, mint 2010 óta?
Totálisan, akkor a liberális internacionálé alelnöke volt.
Nem volt így elszakadva a valóságtól mint most.
12 éve prorpaganda kormányzás van.
2002ben szavazhattam elöször, parlamenti választásokon. Akkor még nagyon más volt a politika, messze nem volt, ennyire életre-halálra kiforrt és csak felszinesen lépett be az emberek életébe, nem annyira, mint ma.
Felszinesen, gyerekként figyeltem csak a politikusokat, és, ha bár 98-ban még nem szavazhattam, akkor Orbánra szavaztam volna. Aztán, ahogy nyert és elkezdte a kormányzást, már akkor is voltak mutyizások az eu támogatásokkal, másra meg pl az eu által adott kéményfejlesztési pénz, meg stb... stb... ráadásúl, már akkor is elég gyakran változtatta az álláspontját egy-egy kérdéssel kapcsoatban, ami akkor nagyon hiteltenné tette a szememben. Más volt, érhezhetően másabb volt, de a NER alapjai állitólag akkor fogalmazódott meg benne, mikor 2002-ben elvesztette a választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!