Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor lesz már végre Magyarors...

Mikor lesz már végre Magyarországon is egy nyugatias, polgári jobboldali párt?

Figyelt kérdés
A Fidesz gazdaságpolitikája túlságosan kommunista, egyébként pedig keletpárti. A Mi Hazánk úgyszintén, bár legalább nem kommunisták, viszont szélsőségesek. Nem lenne igény valami másra?

2022. nov. 3. 14:47
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
83%
[ma 16:37]: Hallottam már Toroczkait eleget, fél órához nincs most türelmem. Beletekertem, vagy öt ponton mesélte el, hogy miért van igazság abban, amit az oroszok csinálnak, és hogy miért Amerika tehet mindenről. Hagyjuk már a hülyeséget, Toroczkai orosznyalonc, és ez világos, mint egy pofon!
2022. nov. 3. 16:49
 22/24 anonim ***** válasza:
22 Tehát nem tekertél bele,esetleg a felfogóképessêgeddel van probléma. Amúgy Toroczkai egyik legnézettebb videója közel 700e megtekintêssel.
2022. nov. 3. 16:53
 23/24 anonim ***** válasza:

"MZP ha ilyet akart, mégis összebútorozott a DK-val meg a többivel, akkor azért annyira mégse akarta. Kb. azoknak pont az ellentétje a palettán egy ilyen párt."

A politkában sokszor választanod kell, vagy összeállsz, vagy nem nyersz. Bár mondjuk MZP kimaradhatott volna az összefogásból. Persze előre nem lehet tudni, hogy mi lesz ha összefogsz, vagy ha nem fogsz össze. De sok esetben összefogás kell a győzelemhez, vagy a reményéhez.

2022. nov. 3. 20:57
 24/24 anonim ***** válasza:

""Egyszer hallottam" helyett ,nézd meg a linket ês mára okosabb leszel."

Elég ciki, hogy nem tudsz olvasni.

Pont azt írtam, hogy "Én is NEM egyszer hallottam".

Elég röhejes, hogy migránsok képzelik itt magukat magyarnak...

Egyébként pont erre a videóra céloztam. Tényeket hallgat el, hogy az oroszokat mossa és a videó végén magyarázza azt, hogy ő is egypólusú világot akar, csak ő olyat, mint ami az oroszoknál van, hogy emberek "esnki ki" az ablakokon, ha nem értenek egyet velük.

2022. nov. 4. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!