#10 Persze, persze, tudjuk, mindenki náci kivéve azokat, akik náci ideológia alapján határozzák meg ki a nemzet tagja, náci retorikát alkalmaznak, náci szerzőkre hivatkoznak, náci szimbólumokat viselnek, náci memeket posztolnak és karlendítenek. Na azok NEM nácik! Csak mindenki más. :D
Amúgy miért sértődtök meg ha nácinak neveznek titeket? Egymás között ez nem szokott problémát okozni nektek, az istállón belül büszkén vállaljátok. :)
2022. nov. 3. 12:01
12/32 anonim válasza:
11 Ennek kb annyi létjogosultsága van mintha én még le kommunistáználak,szavak koptatása semmi több. Mondjuk nektek mindenki "náci" aki nem egy debil kozmopolita.🤷
2022. nov. 3. 12:07
13/32 anonim válasza:
#12 Épp az imént neveztél valakit beetett libbant csőgörénynek csakmert nem ért egyet az elmebeteg fasságaitokkal, úgyhogy szerintem már meglépted ezt a szintet. :D
Itt is csak azt mutatja Toro, milyen magas a felesége. XD
2022. nov. 3. 13:28
15/32 anonim válasza:
Valamiért nem náci emberek képesek végigélni úgy egy életet, hogy nem pózolnak hitlerista karlendítéssel a kamerába, de ezek a fránya Mi Hazánkosok sajna mindig kísértésbe esnek. :)
2022. nov. 3. 13:30
16/32 anonim válasza:
Tényleg, amúgy oltástól meghaltatok már? :D
2022. nov. 3. 13:33
17/32 anonim válasza:
Reméljük nem.
Mondjuk ha az Euroszkepticizmust eldobnák, akkor még talán szavaznék is rájuk, de így? Kösz, nem kell olyan párt, aki ki akarna minket tenni az EU-ból!
2022. nov. 3. 13:34
18/32 anonim válasza:
Fog, amennyiben képes lesz túllépni a rétegpárti mivoltán. Ha engem kérdeztek, már most túlléptünk rajta.
2022. nov. 3. 16:39
19/32 anonim válasza:
15
Bizony.
De valahogy nem csak ott történik ilyen.
Ez valahogy másfele is elöfordul. Ez a fránya internet...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!