Fog valaha választást nyerni a Mi Hazánk?
Sajnálom, szervízben van a varázsgömböm, nem tudom megmondani.
De bízom benne, hogy nem. Náluk még a Fidesz is jobb, pedig ez nagy szó.
Az Országgyűlési választást nem hiszem.
Önkormányzati választást szerintem több helyen. Ha bizonyos vidéki településeken élnék, jó eséllyel szavaznék rájuk.
Nem. Szélsőséges rétegpárt, azoknak meg van egy 20-25%-os üvegplafon, amit ritka kivételtő eltekintve nem szoktak tudni átlépni. Ez igaz a szélsőjobbra, de a szélsőbalra is.
Egyszerűen a centrumtól az egyik irányba eső emberek nem szavaznak a centrumtól a másik irányba eső szélsőséges pártra. De még azon oldal mérsékeltjei is előbb szavaznak az ellenoldal mérsékeltjére.
Isten ments.
Én nem fogok katonának menni. Mondjuk mindegy mert már a legközelebbi 2026os választásokon pont kiesek a sorköteles korból.
Legalábbis ha az 1990es évek szabályait nézzük.
Világ életemben rühelltem az összes pártot, nem járok szavazni se.
De ha reálissá válna az a veszély, hogy a mi tanyánk kerül hatalomra, akkor elmennék és leszavaznék akár még a fideszre is, hogy ne nyerjen ez a nettó elmebeteg tocorkai-butaházy féle náci csürhe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!