Ezt az oldalt miért nem bannolja a Facebook?
12: egyszerűen jelentsd az ilyen fellógatós bejegyzéseket
Ha rendszeresen írnak ilyet, és rendszeresen jelented, akkor bannolni fogják egy idő után.
Akkor jelentsd ezeket a posztokat. Ha elég posztnál látják, hogy nem felel meg a közösség szabályainak, bannolni fogják magát az oldalt is.
Azért egy 2600 ember által kedvelt oldal nem kap túl nag ynyilvánosságot, így vélhetően kevés embert zavart annyira, hogy jelentgesse. Legyél hát te a zászlóvivő.
Az FB nem cenzúráz ideológiai alapon, ezért helyet kap rajta minden baloldali vagy szélsőbaloldali vélemény.
Mondjuk az ettől eltérőt tiltják, törlik, jelentik.
Ez a liberális véleményszabadság. Az a szabad, amit annak tartanak.
Az a kirekesztő vagy tilos, amire azt a bélyeget sütik.
A legszebb magyarázatuk pedig: nem kötelező fent lenni a közösségi hálón.
Klasszikust idézve: "el lehet menni, itt lehet minket hagyni".
17 Igen ezt mondom én is.
Igaz azt, hogy mikortól számít valami "vállalhatatlannak" ők eldöntik, amúgy fellebbezési lehetőség nélkül.
A szabadság édes nyugati szele az FB. (pici véleménydiktatúrával fűszerezve)
19. Én elfogadom, hogy magánvállalkozás. Saját szabályokkal.
Számon se kérem. Csak inkorrektnek tarom.
De volt már olyan az elmúlt években, hogy nyíltan vallásgyalázó vagy nyíltan magyar ellenes posztot jelentettem és visszaírták, hogy ezzel semmi baj.
Míg ha valaki egy kommentben leírta korábban azt a szót, hogy b.zi, letiltották napokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!