Az ellenzék komolyan gondolta, hogy Gréczy Zsolt legyen a
kulturáért felelős miniszter?
Reméljük nem a kakis péniszével a lepedőre skiccelte fel a kaki szilárdságú alaptörvényünk első vázlatait.
2022. nov. 2. 15:54
Mit mondjon az ember olyannak, aki mindent egy valaminek képzel? Az ellenzék ezt mondja, azt teszi, úgy gondolja, mint egy darab ember.
Azt gondolom, előbb a való világba kéne valahogy az ilyen kérdezőt visszarángatni, hogy lehetséges legyen vele bármit is megértetni. Bár már ebben sem hiszek. A züllés gyorsul. És hamarosan a semmittudás lesz a példakép.
2022. nov. 2. 17:58
13/23 A kérdező kommentje:
Mit lehet mondani egy olyan pátról, aki azok után, hogy egy vezető politikusuk 57 évesen nekiáll a nemi szervéről képeket küldözgetni, vagy egyáltalán fotózgatni a saját nemi szervét, , nem óriási hibának nevezi az akciót, hanem azt mondja, hogy "Példát mutattál Zsolt". Ez a Zsolti hány évesnek érzi magát? 15? Kb. abban a korban elfogadott ez még valahogy. Fiatalság bolondság, tartja a mondás, de ő már közel 60 éves. Egyáltalán nem fiatal. Ráadásul kulturáért felelős miniszter akart lenni. De így hogyan? Nevetséges! De Niedermüller Péter sem sokkal különb, az pedig nekiállt tv-s adásban "keresztény, rémisztő képződményekről beszélni". Még a műsorvezető szerint is gázos volt, ő kért elnézést helyette, mert ő nem volt rá hajlandó. Ha a keresztény helyébe behelyettesítenénk pl., hogy zsidó, vagy néger rémisztő képződmények, abból világbotrány lett volna. És akkor én vagyok a tudatlan, hogy az ilyenek nem tetszenek...
"Az ellenzék komolyan gondolta," - ki az az "ellenzék"?
A DK csinált egy "árnyékkormányt", ennyi. Hogy ez csak egy kommunikációs trükk vagy valami értelmes, komolyan veendő dolog, majd ki fog derülni.
2022. nov. 3. 07:36
"em óriási hibának nevezi az akciót, hanem azt mondja, hogy "Példát mutattál Zsolt""
Idéznéd a cikket, ahol ilyet mondtak?
2022. nov. 3. 08:18
16/23 A kérdező kommentje:
Az nem derül ki a cikkből, hogy ki is mondta ezt, csak az "újságíró" fordulata?
Vagy arra vonatkozik, hogy valaki vállalta a tetteinek következményét (bár jogilag nem csinált semmi rosszat) és lemondott? Lehet, hogy igaza van a cikknek, hogy ez a minimum, de szerintem nem volt még ilyen ember, aki lemondott a mandátumáról egy hasonló botrány után.
2022. nov. 3. 10:16
18/23 A kérdező kommentje:
Jogilag nem csinált rosszat, de ne kezdjünk már el mentegetőzni, hogy hát tulajdonképpen ez normális, nem helytelen viselkedés. Egy átlagos felnőttnek is nagyon ciki ilyet csinálni, nem még egy olyannak, aki kultúráért felelős miniszter akar lenni. Én soha nem tennék ilyet, pedig csak egy angol, német szakos tanár vagyok, és nem 57, csak 35 éves. Valamint amelyik nő azzal indított volna, hogy a nemi szervét fotózgatja, és küldi el a képet róla, úgy letiltom, mint a 21
Az alaptörvénnyel akkor mit tegyünk, amit egy homokos gangbang partizó drogos írt?
2022. nov. 3. 11:22
"Jogilag nem csinált rosszat," - ellentétben Farkas Flóriánnal vagy Völnerrel, akiknek pl. eszükbe nem jutott lemondani.
Igen, cikis hülyeséget csinált - de le is mondott.
2022. nov. 3. 13:50
Kapcsolódó kérdések: