Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor ért véget a koronavírus-...

Mikor ért véget a koronavírus-járvány Magyarországon hivatalosan? Kell még a védettségi igazolvány?

Figyelt kérdés
A miniszterelnökséget vezető miniszter nyilatkozta legutóbb egy kormányinfón, hogy véget ért a járvány Magyarországon. De erről a [link] oldal nem ír semmit. Vagy lehet nem jó helyen keresem. Engem érdekelne mert elveszítettem a védettségi igazolványomat és pénzbe kerül újat kérni. Ha már vége a járványnak hivatalosan is akkor nem fogom kérni a védettségi igazolványom pótlását.

2022. nov. 1. 22:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
63%
Amikor a hatalom azt akarja. Értelmes ember ezt már úgysem veszi komolyan.
2022. nov. 2. 08:05
 12/19 anonim ***** válasza:
44%

9

PCR van még. Sok apró pénz is pénz az állambácsinak.

2022. nov. 2. 08:53
 13/19 anonim ***** válasza:
54%

Köszi 12-es!Közben megnéztem,van az a butaság láttam:) Értelme 0 de nem baj az a lényeg a pénz tudjuk.Erre épült jó nagy része a dolgoknak és még mindig használják.Akkor hiszem el hogy vége a cirkusznak ha ezt is beszüntetik.Mondjuk hiába mivel gondolnak egyet és vissza lehet hozni:)

2022. nov. 2. 08:57
 14/19 anonim ***** válasza:
47%

10

Aki elhitte,hogy voltak korábbi variánsok azt jól meg lehet szivatni még egyszer

2022. nov. 2. 08:58
 15/19 anonim ***** válasza:
21%

"Amikor a hatalom azt akarja. Értelmes ember ezt már úgysem veszi komolyan."

Hatalmasat tévedtél, mert értelmes ember is komolyan tudja venni, akár még egy orvos is. Egyik barátom is komolyan veszi, értelmiségi ember, ő is hülye szerinted? Vagy egy orvos is? Bár a barátom 70 körüli, de attól értelmes és komolyan veszi/vette anno. Inkább még most is.

Elterjedt a gyakorin az a konteó, hogy a koronavírtus csak egy hiszti, és nem is veszélyes. Ez ugyanakkora baromság, mintha valaki azt vízionálná, hogy minden egyes ember meg fog halni miatta. Ha a koronavírus nem lenne veszélyes, akkor külföldön miért szállították tömegesen a halottakat? Beraktak a kamionba pár viaszbábut és azokat cipelték, hogy a hatalom megtévesszen titeket? Bár belőletek azt is kinézem, hogy ezt gondolnátok. A koronavírus elkapása sokakra nem veszélyes de bőven vannak akikre igen és nem csak a krónikus betegekre veszélyes, ez is egy baromság, már rég meg lett cáfolva ez is. Magyarországon is sokan meghaltak kovidba, nem csak 80 évesek közül kerültek ők ki.

Összességében a kovid még ha nem is alapvetően egy gyilkos vírus elég veszélyes tud lenni, sokkal veszélyesebb, mint amit a gyakorin felfestetek és szükségesek akár erősebb korlátozások is ellene, amikor még "tombol" a járvány, tehát nem amikor már alig "létezik". Persze a Fidesz alapvetően eléggé ostoba módon kezelte mindezt, viszont értelmes korlátozásokra márpedig igenis szükség lenne, amit be is tartanak. És most nem teljes bezárkózásra gondolok, mielőtt valamelyik IQ fighter bebeszélné, aki nem tud szöveget értelmezni sem.

Amikor volt a "nagy" covid időszak, sokszor érveltem már a korlátozások mellett de alapvetően a Fidesz ezt is elcseszte, de maga a korlátozás szükséges csak ésszerű módon. Erre esett nekem a gyakori 50 IQ tábora, hogy zárkózz be ha akarsz de én nem bezárkózás mellett érveltem, hanem ésszerű korlátozások mellett. Ez mutatja, hogy a szövegértés itt sokaknak nem az erőssége, és/vagy csak túl szélsőségesen látja a világot és annyit sem képes felfogni, hogy van olyan korlátozás, ami nem teljes bezártságot jelent.

A kovid veszélyes sokakra és szükségesek a korlátozások. Azaz amikor még "tomboló" korszakban van a járvány.

Egyik családtagom elkapta a kovidot és nem halt bele, de egy egészségügyi problémája sokkal súlyosabb lett miatta és sajnos amióta elkapta a kovidot és kijött miatta ez a probléma, azóta nem oldódik meg. Eddig is volt problémája ilyen téren de a kovid időszak óta sajnos súlyosabb. Pedig olyan dologról beszélünk ami nem tipikusan kovid hatás, de mégis így lett sajnos. Minden kovidot elbagatelizáló kommenten kiakadok emiatt a példa miatt, mert hatalmas szívás. De sokan meg bele haltak a vírusba.

Elárulja nekem valamelyik kovidot elbagatelizáló, hogy az influenzának mikor van az elkapása után több mint 1 évvel is negatív hatása?

Azt elhiszem, hogy a politika hasznot húz a vírusból, az is tény hogy sokaknak meg se kottyan, de attól még sokakra veszélyes a vírus és elég sok halottat is produkált. Ergo: Amit a gyakorisok terjesztenek, hogy ez csak műbalhé és nem veszélyes, az is baromság, de hát ez nem furcsa ezen az oldalon.

2022. nov. 2. 11:15
 16/19 anonim ***** válasza:
25%

"És a többség nem a vírussal szívta meg, hanem az oltás mellékhatásaival szóval most kussban vannak."

Érdemekes az ismerőseim között sokan elkapták, és nem lett bajuk az oltástól, igazából még mellékhatásról sem tudok. Akkor hogy is van ez?

Amikor a kovid veszélyességét kell elbagatelizálni akkor a gyakorin az IQ fighterek elfogadják érvnek azt, hogy a kovid nem veszélyes, mert ők elkapták és nem lett tőle semmi komolyabb bajuk. Akkor ebben az esetben elfogadjátok ezt az érvet, miszerint az oltásnak nincs is mellékhatása?

Mert akármennyi ismerősöm is lett beoltva, senkinek nem lett az oltástól baja. Hogy is van ez?

2022. nov. 2. 11:17
 17/19 anonim ***** válasza:
64%

16.

Ugy hogy hazudsz!

2022. nov. 2. 13:19
 18/19 anonim ***** válasza:
18%

"16.

Ugy hogy hazudsz!"

Na és mi a hazugság abban amit írtam? Vagy azt már nem tudod megmondani?:))

2022. nov. 4. 20:09
 19/19 anonim ***** válasza:
0%

Visszatérve az előző kommentemre? Mi is a hazugság abból amit írtam?

Rengeteg ismerősöm kapta meg az oltást és senki sem tapasztalt mellékhatást. Ezt IS állítottam. Ez lenne a hazugság? Esetleg te jobban ismered az én ismerőseimet? És még énm hazudok...xDD

Vicces, hogy a járványtagadók a legnagyobb konteósok.

2022. nov. 4. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!