Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor ért véget a koronavírus-...

Mikor ért véget a koronavírus-járvány Magyarországon hivatalosan? Kell még a védettségi igazolvány?

Figyelt kérdés
A miniszterelnökséget vezető miniszter nyilatkozta legutóbb egy kormányinfón, hogy véget ért a járvány Magyarországon. De erről a [link] oldal nem ír semmit. Vagy lehet nem jó helyen keresem. Engem érdekelne mert elveszítettem a védettségi igazolványomat és pénzbe kerül újat kérni. Ha már vége a járványnak hivatalosan is akkor nem fogom kérni a védettségi igazolványom pótlását.

2022. nov. 1. 22:31
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
28%

[link]

Meglátjuk min lesz (mai cikk)

2022. nov. 1. 22:37
 2/19 anonim ***** válasza:
11%
Most kellene szigorítani, terjed az Omikron alvariánsa!!!! Én előre szóltam, majd meglátjátok mi lesz itt Karácsonyra, berobban a vírus!!!
2022. nov. 1. 22:41
 3/19 anonim ***** válasza:
83%
Nem szabad szigorítani különben sose fog eltűnni ez a csúnya gonosz járvány.
2022. nov. 1. 22:46
 4/19 anonim ***** válasza:
66%

6.

Valójában az ismerősi körben nem az volt súlyosan lebetegedve vagy meghalva aki elkatpa a virust, inkább az aki megkapta az anyagot

2022. nov. 1. 23:13
 5/19 anonim ***** válasza:
58%

Akkor, amikor már nem volt kit megvezetni és amikor már nem érdekelte az embereket.

Akit beoltottak, az már úgyis megkapta.

Akit meg nem, az a három év alatt már úgyis találkozott valamelyik vagy az összes variánssal és immunizálódott.

Az emberek már nem vevők erre!

És a többség nem a vírussal szívta meg, hanem az oltás mellékhatásaival szóval most kussban vannak.

Nem kell!

2022. nov. 1. 23:22
 6/19 anonim ***** válasza:
31%
Mi lenne ha kitalálnának egy veszélyesebb, új járványt?
2022. nov. 1. 23:33
 7/19 anonim ***** válasza:
65%

Nyugi van, idén elmarad, most lehet a xart a háborúra fogni, majd ha vége lesz akkor fog "berobbanni".

"#4

Aha, aha...

Akkor miért hívják rémálom variánsnak?"

Mert rémálom ha egészséges embereknek maszkban rohadva kell lenni napi 12 órát mikor szart se ér!

Feltűnően dőlnek ki a kollegák minden szaros náthától mert az immunrendszerünket sikerült leépíteni a kötelező maszkhordással!

Fosol? Hordj kedvedre maszkot meg lövesd magad 2 hetente olyan vakcinával ami xart se ér. Tudod mi ér valamit? di-per-te, akkor nem megbetegszel és lehet ráfogni rosszabb lett volna ha nem lennél oltva hanem meg se betegszel mert működő vakcinák.

3x voltam covidos a nagy maszkhordásos bohóckodásba, első kettőt úgy derült ki leteszteltek mert kontakt voltam és semmi bajom nem volt, a 3. már a végén ért el és nem sok immunrendszerem volt a mocsok maszkabáltól. Szóval köhögtem 2 napig meg felment a lázam 2 este 38-ra.

2022. nov. 1. 23:39
 8/19 anonim ***** válasza:
65%
Nem hozzák vissza. Nem biznisz. Én mostanság gondolkodtam azon, hogy meg kéne nézni a védettséget akár vérteszttel, akár vérvétellel. Egyik sem elérhető. A verteszt eltűnt a patikákból, a laborbódékat is eltüntették. Na vajon miért?
2022. nov. 2. 07:23
 9/19 anonim ***** válasza:
66%
Van még pcr teszt?Remélem azt is eltüntették már mert qrva uncsi már ez a műbalhé.
2022. nov. 2. 07:34
 10/19 anonim ***** válasza:
56%
Akkor ért véget, amikor janurában megjelent az omikron variáns és kiszorította a korábbi, veszélyes variánsokat. Ha ősszel újra megnőnek az esetszámok, akkor sem fog már nagyobb problémát okozni a koronavírus, mint az influenza, ergo a kórházak nem telítődnek meg vészesen és ezért lezárásokra sem lesz szükséges.
2022. nov. 2. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!