Mikor ért véget a koronavírus-járvány Magyarországon hivatalosan? Kell még a védettségi igazolvány?
6.
Valójában az ismerősi körben nem az volt súlyosan lebetegedve vagy meghalva aki elkatpa a virust, inkább az aki megkapta az anyagot
Akkor, amikor már nem volt kit megvezetni és amikor már nem érdekelte az embereket.
Akit beoltottak, az már úgyis megkapta.
Akit meg nem, az a három év alatt már úgyis találkozott valamelyik vagy az összes variánssal és immunizálódott.
Az emberek már nem vevők erre!
És a többség nem a vírussal szívta meg, hanem az oltás mellékhatásaival szóval most kussban vannak.
Nem kell!
Nyugi van, idén elmarad, most lehet a xart a háborúra fogni, majd ha vége lesz akkor fog "berobbanni".
"#4
Aha, aha...
Akkor miért hívják rémálom variánsnak?"
Mert rémálom ha egészséges embereknek maszkban rohadva kell lenni napi 12 órát mikor szart se ér!
Feltűnően dőlnek ki a kollegák minden szaros náthától mert az immunrendszerünket sikerült leépíteni a kötelező maszkhordással!
Fosol? Hordj kedvedre maszkot meg lövesd magad 2 hetente olyan vakcinával ami xart se ér. Tudod mi ér valamit? di-per-te, akkor nem megbetegszel és lehet ráfogni rosszabb lett volna ha nem lennél oltva hanem meg se betegszel mert működő vakcinák.
3x voltam covidos a nagy maszkhordásos bohóckodásba, első kettőt úgy derült ki leteszteltek mert kontakt voltam és semmi bajom nem volt, a 3. már a végén ért el és nem sok immunrendszerem volt a mocsok maszkabáltól. Szóval köhögtem 2 napig meg felment a lázam 2 este 38-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!