Elképzelhető, hogy a feministák idővel a jobboldalra sorolnak át, mert az LMBTQ felfogás kiábrándítja őket?
Azért gondolom ezt, mivel az LMBTQ mozgalom, amelyikkel eddig úgy tűnt, hogy közös céljaik vannak, lábbal tapossa a nők jogait és azok méltóságát: férfiakat engednének be a női mosdókba (tudom, szerintük léteznek hímtaggal rendelkező nők, de ezt most hagyjuk), a leszbikus közösség pedig kifejezetten erős (el)nyomás alatt van a transzlobbi miatt.
Elképzelhető, hogy a feministák elpártolnak a mozgalomtól, és még akár a leszbikusokat is viszik magukkal? Ma ténylegesen a jobboldal az, ami valóban a női érdekeket védi, lásd családpolitika, női vezetők, női köztársasági elnök stb.
10: egy szót nem ejtettem az LMBTQ-ról, a genderről beszéltem. Csak a durván agymosott balosok képzettársítanak ehhez egyből.
Arról beszéltem, hogy a gender egyik fő ideológusa pedofil volt, ezek tények, és a kollégája nyilatkozott róla úgy, hogy csak megideologizálja a gyalázatait.
“ 10: egy szót nem ejtettem az LMBTQ-ról, a genderről beszéltem. Csak a durván agymosott balosok képzettársítanak ehhez egyből.”
Inkább a saját tudatlanságodat nem kéne ennyire nyíltan reklámozni. És leszólni azt, aki meg tájékozott a témában 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!