Egyetértetek Bencsik Andrásal abban hogy tele van "balos söpredékel„ a tanári pálya?
Bencsik András szerint a tanári pályát ellepte a balos söpredék,akik elnyomják a normálisan gondolkodó tanárokat.
Mi a véleményetek,igaza van?
"Nem értem, hogy aki a fideszmédiában dolgozik, annak miért kell kötelezően hülyének lennie?"
Bencsik nem a legélesebb kés a fiókban de amit csinál, az inkább aljas mocsok szidalmazás, de amúgy ő se gondolja ezt komolyan. De hát neki ez a munkája.
#15. Egy újabb adalék az idézett kérdéshez:
"Schmidt Mária a héten Bayer Zsolt vendége volt a Sajtóklub adásában. A Terror Háza Múzeum főigazgatójának Bayer feltette a kérdést, hogy van még egyáltalán Németország. Mire Schmidt Mária azt válaszolta, hogy szerinte nincs." Ez mennyire normális viselkedés? De,ha tényleg ez a munkája, nem ég a pofája ezeknek,akkor,amikor ennyi baromságot összehordanak?
15: így van, megvan a magához való esze, hogy mit kell mondania, hogy megkapja a koncot
Kiválóan él Orbánék kiszolgálójaként, és erről nem is akar lemondani.
"#15. Egy újabb adalék az idézett kérdéshez:
"Schmidt Mária a héten Bayer Zsolt vendége volt a Sajtóklub adásában. A Terror Háza Múzeum főigazgatójának Bayer feltette a kérdést, hogy van még egyáltalán Németország. Mire Schmidt Mária azt válaszolta, hogy szerinte nincs." Ez mennyire normális viselkedés? De,ha tényleg ez a munkája, nem ég a pofája ezeknek,akkor,amikor ennyi baromságot összehordanak?"
Ez a feladatuk, hogy gyűlölködjenek és emiatt tartsák hatalmon a fideszt vagy csak simán népszerűsítsék.
De azt nem vágom, hogy mért pont Németoszág a fő Eu-s célpont. Mert ők a legnagyobb gazdaság? Ez a fő gondolatom. De ennyi erővel meg Ausztria mellettünk van, őket mégse fikázzák ilyen vehemensen, vagy csak én nem vettem észre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!