A Nemzeti Bankban miért ülhetnek 20 fokban, amikor nekem 18 fokban kell hogy üljek egy járási hivatalban?
Bárki bármit mond én nagyon fázós vagyok, én még 24 fokban is fázok rossz a vérkeringésem sajnálom, 18 fokban majd megfagyok... Erre most látom a cikket hogy állítólag a Nemzeti Bankban nem kell 18 fokban ülniük a dolgozóknak, mitől másak ők? Komolyan bánom hogy a Fideszre szavaztam a választásokkor..
Nyugi! Nálunk heti 2 nap home office lesz.
Fűtsön otthon a kedves dolgozó, hogy az intézménynek ne kelljen...
a Nemzeti Bank állam az államban...nem Orbán irányít, hanem Orbánt iránytja Matolcsy..
(keress rá egy Orbán nyilatkozatra, melyben szemlesütve, tiszelettel megkérte a Bank elnökét...)
Ne kárrogj, ezt Te csináltad saját magadnak...
Ülhetsz 18 fokban de legalabb az ovodások mem lesznek átoperálva. Erre szavaztál fidesz🤡
Tisztázzuk, 18 fokban nem lehet figyelmes és hatékony ülőmunkát végezni, bármennyire is akar ilyent egy elmebajos miniszterelnök.
Ugyanakkor a jelen időjárási viszonyok mellett elég nehezen megy le a szobahőmérséklet 20 fok alá. Legalábbis normál szellőzés mellett.
Ha majd igazi tél lesz, az más eset. És valóban az egyes emberek igényei eléggé eltérők, ezt nem könnyű, de lehetséges kezelni, igaz kell hozzá empátia és gondolkodási képesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!