Ellenzékiek tényleg abban a tévképzetben élnek, hogy a Fidesz 3 millió szavazója mind buta és idős , és az ellenzéki szavazók az etalonok akik csak értelmiségiek, stb. ?
Nem mind.
Az értelmesek között rengeteg a nárcisztikus szociopata.
Ők is ezt a rendszert éltetik.
Sajnos van igazság alapja ennek. A Fidesz szavazótáborának nagy részét a nyugdíjasok, a romák és a határon túliak teszik ki akiket én már nem is mondanék magyaroknak. Azok magyarul beszélő románok, ukránok stb. És még akkor ne is beszéljünk a sok újdonsült "honfitársainkról" akik echte ukránok és nem is beszélnek magyarul, az X-et a Fidesz-re tenni azt ukránul is lehet.
De akkor még mindig elfeledkeztünk egy nagy szavazórétegről: A falusi sutákról. Nekem is vannak Fideszes rokonaim faluvidéken, messze bármilyen nagyvárostól. Egyszerű buta emberek, mást nem lehet rájuk mondani.
Nekem családi körben és ismerősi körben is Fidesz szavazók vannak többségben és mindegyikőjük magyar és nem árufelöltő jellegű munkát végez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!