Fideszesek, a vágyálmotok egy orosz vagy kínai típusú társadalmi rend, egy brazil vagy argentin jóléttel?
A nyugati jólét miből ered?
Nem vicces hogy azok félnek attól hogy Kína nem önzetlenül akar pénzt adni/ Oroszország nyersanyagot akik kizsákmányolták a fél világot?
Semmivel se rosszabb az orosz/kínai szabadságjogok mint nálunk, csak épp más fajta módszerekkel lehetetlenítik el az ellenvéleményeket.
Nézd meg pl. Covid alatt mennyire számítottak a szabadságjogok nyugaton és mit csináltak azokkal akik esetleg másképp gondolták.
Milyen durva azért...
1848 és 1956 miatt a magyarokról kialakult egy olyan hamis kép a világban, hogy büszke, szabadságszerető emberek. Én is sokszor így tekintettem a saját magyarságomra.
Elolvasod itt a hozzászólásokat is, megnézed a választási eredményeket és rájössz, hogy egy szó sem igaz az egészből.
Hihetetlenül szolgalelkű a többség, kifejezetten kéri, hogy uralkodjanak rajta (az ad neki biztonságot). Döbbenet...
Visszagondolva, 1848 és 1956 is egy-egy budapesti forradalom volt, utóbbi tovább sem terjedt. Valószínű, hogy az ország valójában mindig is ilyen volt, csak egy bátor, hősies kisebbség akarta mindig a magyar szabadságot.
Az is kivándorolt, 1849 után, vagy az 56-osok sorában, a megtorlások elől. A rendszerváltás után elment a maradék nyugatos, szabadságszerető kisebbség is.
Maradtak azok a típusú szolgalelkek, akiknek a labanc is jó, a tanácsköztársaság is jó, Kun Béla vagy Szálasi is jó, Horthy cselédjének lenni is jó, Rákosit és Kádárt tapsolni is jó.
Nagyon szomorú...
8. Miről van szó, kifejtenéd?
7. vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!