Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Léteznek még olyan nacionalist...

Léteznek még olyan nacionalista magyarok, akiknek nem tetszik a kormány orosz-barát politikája?

Figyelt kérdés
Tehát akiknek a nyugat valóban létező őrületeire nem az a válasza, hogy nyalizzunk a ruszkiknak? Akik tényleg egy független Magyarországban gondolkodnak? Vannak még ilyenek?

2022. okt. 29. 16:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
19%
A baloldali pártok meg zelenszkijt . Ugyan ez van mindkét oldalon
2022. okt. 29. 17:39
 12/17 anonim ***** válasza:
65%

Csak hogy ezt az országot 12 éve a jobboldal vezeti. Ergo 12 éve megy a permanens orosz fax szopás.

Mikor utoljára baloldali miniszterelnöke volt ennek az országnak akkor Zelenszkij még a tévében ugrabugrált.

2022. okt. 29. 17:48
 13/17 anonim ***** válasza:
82%
2es egy kis helyesbítés: Ugyan igaz, hogy az orosz gáz és olaj a 21.században a német ipar egyik legfontosabb eleme, de az, hogy ez a gazdaságuk alapfeltétele, ez tévedés, ugyanis az NSZKnak sem volt elérhető az orosz gazdaság aztán mégis az egyik legnagyobb gazdagságuk és jólétük volt a kontinensen. Amikor meg lehetett, nyilván az olcsó erőforrásokat preferálták.
2022. okt. 29. 19:57
 14/17 anonim ***** válasza:
58%
Sajna nincs. Pedig én baloldaliként még szövetkeznék is velük. Vitatkozhatunk a melegházasságról miután Putyin ge.it meg az orsoz ügynököket eltakarítottuk az országból.
2022. okt. 29. 20:02
 15/17 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező!

Egyetértek az álláspontoddal, én pont egy ilyen nacionalista magyar vagyok.

A rablóbanda Fidesz csak szólamaiban nemzeti, és ahogy Te is írtad az oroszok seggét nyalja.

Én politikusnak nem hiszek a Jobbik széthullása óta.

A legutóbbi választásokon gondolkoztam, ikszeljek-e a Mi Hazánkra. Végül nem szavaztam. És most úgy látom jól tettem. Beigazolódott azóta, hogy ők is az oroszok zsebében vannak, szerintem a pénz is onnan jön nekik, amiből most hirtelen sok lett a pártnak, minden egybevág sajnos.

Nincsen párt ami a magyar érdekeket szolgálná. Minden gerinctelen politikus eladja az országot külföldi érdekek szerint, hogy a saját zsebét tömje, más nem érdekli őket.

Ennek kéne már nekünk magyaroknak egyszer és mindenkorra véget vetni!

Önálló nemzetgazdaság és önálló haderő. Ez a két kulcsszó, ami nélkül nincs önálló Magyarország se. És ezt csak a magyar emberek tudják fölépíteni maguknak saját erőből, senki más. Nem külföldről kéne várni a segítséget mindig.

Az első lépés mindehhez pedig az oktatás rendbetétele lenne, példát kéne venni itt erős és önálló nemzetektől. Tudás kell ide és hazafias nevelés! Hogy a fiatalok nem akarjanak elmenni ebből az országból, itt az egyik legnagyobb baj.

Sajnos sok a buta és nemzetellenes, erkölcstelen ember. Őket el kell takarítani a vezető pozíciókból, és nacionalista, az ország fejlődését elősegíteni akaró embereket kell a helyükbe léptetni!

2022. okt. 29. 21:20
 16/17 anonim ***** válasza:
Hát persze hogy lepontoztatok megtudhatom miért
2022. okt. 29. 22:11
 17/17 manly ***** válasza:
Nekünk fonto. az oro.z-mag.ar barát.ág.A nacionalizmu.nak ehhez ninc. köze.
2022. nov. 1. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!