Léteznek még olyan nacionalista magyarok, akiknek nem tetszik a kormány orosz-barát politikája?
Csak hogy ezt az országot 12 éve a jobboldal vezeti. Ergo 12 éve megy a permanens orosz fax szopás.
Mikor utoljára baloldali miniszterelnöke volt ennek az országnak akkor Zelenszkij még a tévében ugrabugrált.
Kérdező!
Egyetértek az álláspontoddal, én pont egy ilyen nacionalista magyar vagyok.
A rablóbanda Fidesz csak szólamaiban nemzeti, és ahogy Te is írtad az oroszok seggét nyalja.
Én politikusnak nem hiszek a Jobbik széthullása óta.
A legutóbbi választásokon gondolkoztam, ikszeljek-e a Mi Hazánkra. Végül nem szavaztam. És most úgy látom jól tettem. Beigazolódott azóta, hogy ők is az oroszok zsebében vannak, szerintem a pénz is onnan jön nekik, amiből most hirtelen sok lett a pártnak, minden egybevág sajnos.
Nincsen párt ami a magyar érdekeket szolgálná. Minden gerinctelen politikus eladja az országot külföldi érdekek szerint, hogy a saját zsebét tömje, más nem érdekli őket.
Ennek kéne már nekünk magyaroknak egyszer és mindenkorra véget vetni!
Önálló nemzetgazdaság és önálló haderő. Ez a két kulcsszó, ami nélkül nincs önálló Magyarország se. És ezt csak a magyar emberek tudják fölépíteni maguknak saját erőből, senki más. Nem külföldről kéne várni a segítséget mindig.
Az első lépés mindehhez pedig az oktatás rendbetétele lenne, példát kéne venni itt erős és önálló nemzetektől. Tudás kell ide és hazafias nevelés! Hogy a fiatalok nem akarjanak elmenni ebből az országból, itt az egyik legnagyobb baj.
Sajnos sok a buta és nemzetellenes, erkölcstelen ember. Őket el kell takarítani a vezető pozíciókból, és nacionalista, az ország fejlődését elősegíteni akaró embereket kell a helyükbe léptetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!