Léteznek még olyan nacionalista magyarok, akiknek nem tetszik a kormány orosz-barát politikája?
Figyelt kérdés
Tehát akiknek a nyugat valóban létező őrületeire nem az a válasza, hogy nyalizzunk a ruszkiknak? Akik tényleg egy független Magyarországban gondolkodnak? Vannak még ilyenek?2022. okt. 29. 16:57
1/17 A kérdező kommentje:
Többek között azért kérdezem ezt, mert szeretnék létrehozni egy "ruszki-nyalizás mentes" jobboldali-nacionalista fórumot.
2022. okt. 29. 17:00
2/17 anonim válasza:
Oroszország igen fontos az európai ipar számára.
A német ipar is az oroszoknak köszönhetően tett versenyelőnyökre.
Schröder meg Merkel elintézte,hogy legyen olcsó gáz meg olcsó nyersanyagok.
A gáz nem csak az iparnak volt jó,hanem mehetett belőle a zöld bohóckodás is,atomerőművek leállítása.A gázerőművekkel megoldották a hiányt.
3/17 A kérdező kommentje:
#2 rohadtul nem ez volt a kérdésem.
2022. okt. 29. 17:02
4/17 A kérdező kommentje:
Csak ideje megtisztítani a hazai nacionalista oldalt a ruszki-csicskáktól.
2022. okt. 29. 17:03
5/17 anonim válasza:
Én egy atlantista jobboldali vagyok, mint a Kaczinsky és Meloni. Elutasítom a gender meg LMBTQ lobbit, meg ezt a nagyon PC liberális világot, viszont elutasítom ezt a neobolsevik oroszvilágot is, és egyetértek abban, hogy Ukrajnát támogatni kell, hogy a Szovjetunió jogútódja többé ne legyen képes Európának ártani.
6/17 anonim válasza:
Igen, vagyok. Bár atlantistának sem mondanám magam, mert szerintem az indokolatlanul
7/17 anonim válasza:
...növeli az USA Európai befolyását.
8/17 anonim válasza:
Persze hogy töröltették a válaszom nem is vártam mást az ultraliberálisok-tól pedig semmi rosszat nem írtam
9/17 anonim válasza:
Annyit írtam hogy leszarom mind az oroszokat mind a nyugatot mind az ukránokat és Magyarországra fókuszálok nem egy idegen állam segítésére.
10/17 anonim válasza:
#5, 6
Akkor nektek nehéz pártot találnotok. Mert itt az összes jobboldali párt Putyin faxát szopkodja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!