Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ті is támogatjátok a sorkatona...

Ті is támogatjátok a sorkatonaságot?

Figyelt kérdés

Ha bevezetik a sorkatonaságot akkor a magyar férfiak rendet fognak tanulni és erős szellemű s fizikumú,igazi hazaszerető polgárok lesznek.

A roma kisebbséget is képes lehet integrálni a sorkatonaság,hisz ott majd megtanulhatják fegyelmet és kemény munkát,amit majd a közösségükben is kamatoztatni tudnak.

A hazaáruló egyének már most reklámozzák hogy el fognak menni innen,ami jó,hisz az ország végre megszabadul az évtizedek óta minket lehúzó liberálisoktól,ha még itt maradnak akkor ők is végre rendet tanulnak.

Tehát Magyarország hatalmasat fog nyerni a sorkatonaság bevezetésével.

Mi a véleményetek,ti is támogatjátok a sorkatonaságot?

2022. okt. 29. 10:55
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
2%
A kérdezőnek igaza van!!!
2022. okt. 29. 15:13
 42/47 anonim ***** válasza:
100%

"A roma kisebbséget is képes lehet integrálni a sorkatonaság,hisz ott majd megtanulhatják fegyelmet és kemény munkát,amit majd a közösségükben is kamatoztatni tudnak."

Már ne is haragudjál kedves kérdező, de te mégis melyik bolygóról jöttél?; vagy esetleg egy párhuzamos univerzumban élsz?

2022. okt. 29. 22:20
 43/47 anonim ***** válasza:
96%
#44 A kérdező valószínűleg 13 éves troll aki éppen megunta a Battlefield-et és most erre áll a kis kukija, hogy hülyeségeket írogat ide.
2022. okt. 30. 17:28
 44/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem támogatom. Sok történetet hallottam gyerekként,ezek a sztorik nem szóltak másról csak berúgás,meg ki hány nővel feküdt le a legközelebbi városban. Nem voltam sorkatona,de szolgáltam egyenruhásként. Sorkatonaság előtt ezeket kéne rendbe tenni mert van baj. De azok se lesznek soha megoldva ,a rengeteg alkalmatlan tiszt aki börtönt se látott és úgy okoskodott,a kiéget öregebb tisztek és felügyelők,alkalmatlan felső vezetés,állandó felesleges csesztetés,sok vezető nagyon embertelenül áll az állományhoz,semmit érő kiképzés,felvesznek sok pszichésen alkalmatlan embert is ( lásd a határvadászt aki szolgálatban közben megölte magát) . Szoktam látni a városban a határvadászokat némelyik nem tudom hogy bírja el nehogy a protektort és pajzsot,de mondjuk a pisztolyt az oldalán.De a legnagyobb baj hogy van egy alkalmatlan idióta belügyminiszter is. Amíg ezeket a egyenruhás szerveket nem szakértők vezetik addig kár lenne a honvédséggel foglalkozni mert gyanítom javarészt ma is bohóckodás az egész.
2022. okt. 31. 08:42
 45/47 anonim ***** válasza:
100%
Aki ennyire támogatja, annak szabad a pálya, bármikor jelentkezhet szerződéses katonának.
2022. okt. 31. 16:08
 46/47 anonim ***** válasza:
70%
Nem és Mihazánkos duma ezt nem lehet józanésszel nyílt szemlélettel támogatni.
2022. okt. 31. 17:31
 47/47 anonim ***** válasza:
Lehet, de csak akkor ha kilépünk a NATO-ból, és semleges ország leszünk. Úgy mint ahogyan a mintaállam semleges Svájc és Ausztriában is van sorkatonaság.
2023. márc. 26. 10:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!