Ha bevezetik a sorkatonaságot akkor a magyar férfiak rendet fognak tanulni és erős szellemű s fizikumú,igazi hazaszerető polgárok lesznek.
A roma kisebbséget is képes lehet integrálni a sorkatonaság,hisz ott majd megtanulhatják fegyelmet és kemény munkát,amit majd a közösségükben is kamatoztatni tudnak.
A hazaáruló egyének már most reklámozzák hogy el fognak menni innen,ami jó,hisz az ország végre megszabadul az évtizedek óta minket lehúzó liberálisoktól,ha még itt maradnak akkor ők is végre rendet tanulnak.
Tehát Magyarország hatalmasat fog nyerni a sorkatonaság bevezetésével.
Mi a véleményetek,ti is támogatjátok a sorkatonaságot?
Sorkatonaságnak abban a formában ami itthon volt a világon semmi értelme nincs. Hisz a fenének van kedve pár hatalommánniás, kisebbségi komplexusos barom parancsait lesni. Amúgy meg aki ezt visszahozná az gondolkodjon el azon, hogy a félévre keresőképtelennné váló családok - hisz sok helyen apuka a kereső - miből élnének meg? A kormány szavaiból, ígérgetéseiből? Na ugye hogy már itt bukó. A cégek szívességből megtartják a félévre kieső embereket? Biztos, hogy nem.
2022. okt. 29. 11:36
12/47 anonim válasza:
A mozgosítás még az oroszoknál is ellenállást váltott ki: lábukkal szavazva lelépett 2-3 millió orosz férfi a párjával és családjával.
Senki nem akar meghalni háborúban, pár idióta politikus mocskos játszmája miatt. Ilyenkor nem érdekelne semmilyen törvény, hisz az életemről van szó.
2022. okt. 29. 11:37
13/47 anonim válasza:
A seregbe te is megbsztad volna a kiskatona sgét. Ez ilyen. Ez van. Akkor te is bzi vagy? Már bocs de akkor te is az vagy öcskös. Ez van
2022. okt. 29. 11:41
14/47 anonim válasza:
Ez olyansmi szabály hogy bszol, vagy téged bsznak meg, 16-os?
2022. okt. 29. 11:45
15/47 anonim válasza:
#16 Magadból indulsz ki, mondjuk én nő vagyok.Viszont nem szexelnék nőkkel azért, mert azokkal vagyok összezárva, én heteroszexuális vagyok.
2022. okt. 29. 11:54
16/47 anonim válasza:
Itt az erősebb kutya baszik. Ennyi.
2022. okt. 29. 11:55
17/47 anonim válasza:
Na hát tudod mikor hagynám, hogy egy nő szemtől szembe így beszéljen velem. A katonaságnál megtanították, hogy a férfi a felsőbbrendü, meg hogy a nőnek hol a helye. Repült volna az allas elhiheted.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!