Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szólsz ehhez az oltári...

Mit szólsz ehhez az oltári felszólaláshoz? 😄 💪

2022. okt. 27. 20:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
43%

Kérdező: Lehet van igazság abban a mondásban, hogy " ami másban zavar, az valójában benned van". Lehet nem véletlenül tiltakozik ennyire? :)

Függetlenül ettől, ti, akik a mihasznákat támogatjátok, nem érzitek vércikinek mindenféle kirekesztő, sőt akár magyar ellenes felszólásukat meg tettüket (pl. mikor a magyar érdekek ellen szavaznak együtt a fityisszel)?

Bár a kérdés inkább költői, mert tudom rá a válaszotokat.

2022. okt. 27. 21:24
 12/16 anonim ***** válasza:
13%
"Remélhetőleg a következő választásokkor már hűlt helyük sem lesz a parlamentben." reméld csak, a semmiből pár év alatt 6-7%-os párt lett, gondolom,hogy ezután eltűnik?
2022. okt. 27. 21:25
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez igen gyerekek! Eléggé üres a parlament, a videó végén látszik. Vagy ez nem egy munkahely? Gondolom akkor a képviselő urak/hölgyek sem kaptak arra a napra fizetést, mint a tanárok, amikor a sztrájk miatt nem dolgoztak.
2022. okt. 27. 21:28
 14/16 A kérdező kommentje:

10: nem tudom, mert teljesen ledöbbentem a Tordain.. - nincs ott valami dresscode?

11: aha, értem! Akkor valszeg azért tiltakozott olyan vehemensen az a Tordai.. :)

2022. okt. 27. 21:28
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
9, milyen humor?:D
2022. okt. 27. 23:31
 16/16 anonim ***** válasza:
36%
Novákot inkább ritka kellemetlen és kártékony emberként jellemezném, nem humorosként, fene az ízlésedet.
2022. okt. 27. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!