Mit szólsz ehhez az oltári felszólaláshoz? 😄 💪
2022. okt. 27. 20:44
11/16 anonim válasza:
Kérdező: Lehet van igazság abban a mondásban, hogy " ami másban zavar, az valójában benned van". Lehet nem véletlenül tiltakozik ennyire? :)
Függetlenül ettől, ti, akik a mihasznákat támogatjátok, nem érzitek vércikinek mindenféle kirekesztő, sőt akár magyar ellenes felszólásukat meg tettüket (pl. mikor a magyar érdekek ellen szavaznak együtt a fityisszel)?
Bár a kérdés inkább költői, mert tudom rá a válaszotokat.
12/16 anonim válasza:
"Remélhetőleg a következő választásokkor már hűlt helyük sem lesz a parlamentben." reméld csak, a semmiből pár év alatt 6-7%-os párt lett, gondolom,hogy ezután eltűnik?
13/16 anonim válasza:
Ez igen gyerekek! Eléggé üres a parlament, a videó végén látszik. Vagy ez nem egy munkahely? Gondolom akkor a képviselő urak/hölgyek sem kaptak arra a napra fizetést, mint a tanárok, amikor a sztrájk miatt nem dolgoztak.
14/16 A kérdező kommentje:
10: nem tudom, mert teljesen ledöbbentem a Tordain.. - nincs ott valami dresscode?
11: aha, értem! Akkor valszeg azért tiltakozott olyan vehemensen az a Tordai.. :)
2022. okt. 27. 21:28
16/16 anonim válasza:
Novákot inkább ritka kellemetlen és kártékony emberként jellemezném, nem humorosként, fene az ízlésedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!