Palánkai Lili bizonyítja, hogy rossz az oktatás!?
Figyelt kérdés
Aki ilyen szókészlettel, szövegösszeszedettséggel, kontextusos kommunikációban ilyen silányul állítja össze a mondanivalóját, azon nagyon sokat kellett volna még dolgozni az iskolában -.-2022. okt. 26. 19:34
11/42 anonim válasza:
" A ritka káromkodásai a hangulat fokozását készíti elő"
Kiégtem tőle BASZKIIIII :D (ez hangulat fokozás)
A bayerkéd csak simán egy alpári paraszt
12/42 anonim válasza:
19:45: mint például az édesanyád?
(Csak a hangulat fokozása végett.)
13/42 anonim válasza:
Én csak arra lennék hogy ki írta a beszédet. De azt el kell ismerni hogy szépen tud szavalni
14/42 anonim válasza:
12, mi az, zavar, hogy ha a Zsoltikádat bántják? Mindenáron megvéded? Legalább ingyen teszed?🤣
15/42 anonim válasza:
Lehet jókat nevetgélni Lili ortó káromkodásain, meg össze lehet hasonlítani Bayer Zsoltival, csakhogy egy aprócska dolgot elfelejtetek gyerekek: a Fidesz van hatalmon. És így soha nem lesz megbuktatva. Amíg az ellenzéktől ennyi telik, hogy egy ba.megozós tinilányt állít ki a színpadra, addig a Fidesz nyugodtan kávézhat és jót röhöghet a markába, mert ezzel az ellenzék csak maga alatt vágja a fát.
17/42 anonim válasza:
"Én csak arra lennék hogy ki írta a beszédet."
Pankotai Lili írta a Slam Poetry Pécs versenyre ahol 3. helyezést ért el vele tavasszal.
18/42 anonim válasza:
Legközelebb hány évest biznak meg az amcsik? Újszülött csecsemőt!?
19/42 anonim válasza:
Mi sem férfiasabb és bátrabb, mint egy gimnazista lányt ócsárolni 😂😂 szinte érzem a tesztoszteront a levegőben 😂
20/42 anonim válasza:
20:02: még szerencse, hogy a szovjet gazdáidnak olyan remek megbízottai vannak. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!