Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ATV ellenzékiségének...

Nemjuteszembesemmi49 kérdése:

Az ATV ellenzékiségének hiányossága, vagy fél-kormánypártisága, vagy kormánnyal szembeni túlzott függetlensége mennyiben figyelhető meg?

Figyelt kérdés

Volt egy ember(félhíres, én soha nem hallottam korábban a nevét, bár például a színházi színészek neveit egyáltalán nem ismerem, meg sok íróét sem szerintem), aki azt mondta egy újságnak egy interjúban, szerintem bárki meg tudja találni az interneten, hogy az ATV nem ellenzéki. Ezt azzal bizonyította, hogy ő ismeri Hit Gyülekezetét, mert a felesége benne volt, ő tudja milyen szervezet.

Én hiszek és hittem neki, a kezdetektől fogva próbálom elfogadni a véleményét, megérteni. Mert eleinte nem értettem, ugyanúgy ahogyan az én hozzászólóim közül is sokan lesznek, akik nem fogják érteni. Aztán később ránéztem az ATV-re, véletlenül szerencsére, és utólag visszagondolva talán annyiban tudnám megmagyarázni a gyengített ellenzékiségét, hogy mondjuk nem támogatja azt a fajta felfogást, amely mindenneműleg elutasítja a kormányt. Tehát mondjuk Platóni hasonlattal élve, egy ember, vagy gyerek, vagy embergyerek, aki az ATV-n nő fel, nem értené szélsőségesen ellenzéki, mondjuk az O1G-zőket, pedig hát a helyzet annál jóval árnyaltabb, hogy szimplán csak úgy lehülyézzük az O1G-zőket, és most arról ne beszéljünk, hogy mit csináltak 2018(?) decemberében, főleg azért se, mert hogy ők kezdték egyrészt, az első autógyújtogató tüntetést a harmadik Magyar Köztársaság megalakulása óta, FIDESZ tervelte ki, aljas módon, másrészt pedig szerintem ők többet gyújtogattak sokkal feleslegesebben, harmadrészt pedig én rendes választásos államrendszerben minden(!) gyújtogatást elítélek vagy helyesen elítélendőnek tartok.

Tehát szerintem ha valaki az ATV-n nő fel, akkor soha nem fogja magát csakúgy rávenni az ellenzéki tüntetésre való elmenésre.

A másik érdekes dolog, ami szerintem egy abszolút hiánypótló dolog lenne, hogy nincsen ellenzéki, szakértői vagyis érdekességeket mondó TV-csatorna, ami nyilván annak köszönhető, hogy mindent felvásároltak. Szerencsére az ATV-t nem sikerült, a máshol mindig bevált egyik(!) maffiamódszerükkel, hogy megadóztatják, aztán egy ismeretlen magát függetlennek beállító/álfüggetlen(!) vállalat felvásárolja, ahogyan a Népszabadságnál is volt ugye, és amit 2018-ban ősszel minden vagy egy csomó vállalattal megpróbáltak megcsinálni, emiatt pedig nagyon sokan írtak is a Hadházynak, hogy ez történik, és mi ez.

De most ugye nem ez a téma, tehát szerintem a dühös-támadó ellenzékiséget nem támogatja, vagyis nem ösztönzi, nem bátorítja a kedves szavazópolgárokat a kritikus, elutasító ellenzékiségre. Inkább valami olyasmi fajta ellenzékiség az övék, ami jófejnek tartja a kormányt(Szöllősi, egyik riporter az egyenes beszédben, fekete hajú, most ő van a legtöbbet), vagy egy kicsit szomorú, amiatt, amilyen a kormány(Krug Emília), tehát ilyen kedveskedő, aranyos, elfogadó(!) ellenzékiség ez, a megszólítottak is ugye mindig ebből indulnak ki, amikor támadóak, harcosak, de azt a szintet nem érik és soha nem is fogják, amit az RTL üt meg, ami ugye azért politizál, mert különadót akartak rájuk kivetni.

Ez azért is fontos ugye, mert eszerint ugye csak egyetlen ellenzéki TV-csatorna van ugye, az öt kormánypárti mellett, pedig ugye azt mondták, 50%-ot akarnak, ami ugye szemmel láthatóan is bizonyítja, hogy hazudnak, de persze ezt eddig is tudhattuk.

Megint offtopik: a FIDESZ birkákat pedig ezelőtt sem, és ezek után sem fogja meggyőzni, ez sem, ahogy semmi sem, meg a szélsőséges-bunkó mindent elfogadó, mindenről hallgató Fideszeseket sem, akik közül én ismertem egyet, az angoltanárom volt, azt mondta, "jó, hát el lehet innen menni!". Jó hát el is fogok:D. Leszarom mennyire hülye ez az ország, maradjon akkor felfogásbelileg a középkorban. Ja, és javaslom minden tudósnak, egyetemi tanárnak, okos embernek, tegyék ezt ők is, ha tényleg szarrá változik a helyzet, vagy akár már most is.

Azért is hívtam ugye választásos rendszernek, nem demokráciának, mert a demokrácia többet jelent annál, mint hogy interneten, ilyen különféle platformokon, weboldalakon elmondhatod az igazadat, meg részt vehetsz a választásokon.

2022. okt. 25. 20:13
 1/3 anonim ***** válasza:
93%
Mivel a Hitgyülié a TV így egyértelműen nem ellennzéki, hanem kamuellenzéki.
2022. okt. 25. 20:39
 2/3 anonim válasza:

Tényfeltáró cikk az ATV történetéről, hovatartozásáról. Ha ezt elolvasod, nem lesz több, ez irányú kérdésed.

[link]

2022. okt. 25. 21:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Az egyetlen TV ahol egy ellenzéki politikus szót kaphat, s nem négyévente öt percet. De ott hiába mondja el a képviselő az ő verzióját, mivel az m1 megvágja és a narncsosoknak mást tálal.
2022. okt. 26. 11:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!