Ha Deák Dániel totálisan hiteltelen dolgokat posztol, és saját magát is lejáratja, akkor mégis miért támogatják az emberek?
A képen azt írja, hogy a kezdéskor készült a kép, azonban a háttérben lévő óra állásából nem ez olvasható le. Azóta a hazug propagandista letörölte ezt a bejegyzését, hogy a kezeit moshassa.
Mégis hogy marad így hiteles bizonyos embereknek?
Ezenfelül, bármilyen a valósággal köszönőviszonyban sem álló dezinformációját javítani próbáló kommentet azonnali tiltással jutalmaz, hogy a közönsége véletlenül se találkozzon az igazsággal.
#1 Előfordul a ballib médiánál is, de ők főleg a megtévesztő, manipulatív címekkel és apróbb csúsztatásokkal szeretnek operálni. Deák Dániel viszont töményen, direktben tolja a hazugságot. Bár én már nem látom a posztjait, mert engem is már rég letiltott. Valószínű ezért hisznek neki még sokan, mert mindenkit azonnal letilt, aki fölhívná a figyelmet a hazugságaira. Vagy csak egyszerűen hinni akarnak.
Én mindenesetre óvatosan kezelem a "ballib" médiát is.
6os, rendben elismerem, de egy péken te miért kéred számon, hogy mit csinál az autószerelő?
Körülbelül ennyire szánalmas Deák Dánielt, mint politikai elemzőt a szent ballib médiához hasonlitani!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!