A dollárbaloldal nem szégyenli magát? Hamár választáson nem sikerül, a diákokat és a tanárokat kihasználva próbál hatalomra kerülni?
"Nem ti vagytok a többség, akár hogy is harsogjátok.
A többségnek herótja van a fidesztől. Ti a leadott szavazatok többségét szereztétek meg, de ez nem "a" többség. Az más kérdés hogy sokuknak ( joggal) a másik oldalból is."
Akkor az 54,13 százalék az neked micsoda, ha nem többség? Azért a matematikát ballibként is dura tagadni.🤡🤡🤡🤡
"Akkor az 54,13 százalék az neked micsoda, ha nem többség? "
Az a leadott szavazatok többsége, nem a választásra jogosultak többsége, pláne nem az emberek többsége. Unom ezeket a köröket újra futni. Utoljára válaszoltam erre a debil érvelésre. én voltam a naiv, amikor azt hittem hogy egy fidesz-hívő megért bármit is, ami nem a párközpontból érkezik.
A tanárok és a diákok a saját érdekükben tüntetnek, mert Orbán nekik is hazudott, átverte őket, és most már alanyi jogon gyűlölik őt!
Fél is rendesen, ami nem baj.
Sem a tanároknak, sem a diákoknak nincs szüksége a baloldalra, mert ezt a problémát nekik maguknak kell megoldaniuk.
Senki nem akar olyan hülye lenni mint a kérdező, tehát a minőségi oktatásért tüntetni az az ország érdeke!
Az, hogy esetleg ebből a baloldal hasznot húzhat, hát azt köszönje Orbán magának, mert ezt is elcseszte!
Miért te ki vagy?
Ha lenne neved biztos kikerülnélek, de egyik hülyeségeket író beszari névtelen nulla pont olyan mint a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!