Multinacionális gyárak ide hozatala (pl. audi, bmw, suzuki, lenovo stb.) helyett milyen munkahelyeket kellene magyarországon teremteni?
20#
Én értek hozzá, de hát abból kell főznöm amim van. Kókányolok itthon az alumínium vezetékekkel, ha valami probléma van. Áthúznám rézből az egész lakást, de nincs rá pénzem.
17!
"Könnyű legyen vállalkozást indítani"
Na ezzel a probléma, hogyha könnyű lesz, akkor hatalmas konkurencia lesz és még könnyebben tönkremennek a vállalkozások.
Én pl egy 30k kisvárosban élek. Van 2 hely, ahol lehet fodrasznak tanulni sőt van, aki a mellettünk lévő megyeszekrehelyre jár be tanulni. Na de számoljunk csak a helyben levo 2 helyről kijott fodraszokkal. Az évente együtt kb 40 fő. Gondolj bele, ha könnyű lenne vállalkozást indítani, akkor hirtelen minden évben +40 fodrászat nyílna a városban. Az 5 év alatt 200 új fodrászat. Erős lenne, gondolom érzed. Egyik döntené be a másikat.
több példa is elhangzott már, de pl a győri keksz, vagy a balaton szelet se itthon készül már, sztem ezek is jó példák. javítsatok ki, ha tévedek.
származási hely: eu., rá van írva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!